Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мерси темпрата за сега си е у нас , ще се търси купувач , ще и лепвам ПРОДАВА СЕ , и тей....ми ко да напрая , баща ми туй харесал...... сервиз Лъки Стар изкажете мнение за ситроена , имате ли наблюдения :Dинъ4е дето викам напреди баща ми : взех кола аз:базикаш ли се той:неаз:викам ква (и се моля на ум да не е голф 3 дето ти викаш или поло) друго всичко не ме бъркаи като каза Ксара и ми олекна
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
      инъ4е дето викам напреди баща ми : взех кола аз:базикаш ли се той:неаз:викам ква (и се моля на ум да не е голф 3 дето ти викаш или поло) друго всичко не ме бъркаи като каза Ксара и ми олекна
      ей търновчета, думата ’иначе’ се пише с а, а не с ъ. Оправете се най-накрая. Чета, чета, ама вече реших да пиша
      Alfa 147 JTD 115 hp
      ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Така сме смъртните...

Коментар

chandler написа:
          SilenceR написа:
          инъ4е дето викам напреди баща ми : взех кола аз:базикаш ли се той:неаз:викам ква (и се моля на ум да не е голф 3 дето ти викаш или поло) друго всичко не ме бъркаи като каза Ксара и ми олекна
          ей търновчета, думата ’иначе’ се пише с а, а не с ъ. Оправете се най-накрая. Чета, чета, ама вече реших да пиша
          добре мерси за забележката.аз се опитвам да пиша правилно все пак , за другите момчета незнам.стават грешки, какво да се прави :D
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

chandler написа:
            SilenceR написа:
            ще знаем занапред господин правописен речник оставяйки настрана правописа-Честито Сашка и добре дошъл в дизеловия клуб,макар и да не е фиат,аз знам,че ще си останеш с нас-кво като е ксара :D Да постнеш снимкития дни и да дадеш малко повече инфо,отгде я е взел,"нов внос" ли е или вече е тествана на родния офроуд
            ex.Мареа ТД100

Коментар

chandler написа:
              SilenceR написа:
              хахаха ти пък само за правописни грешки ли следш? имахме един дето го правеше това ама вече се спря щото беше колтурно уроган ...да ви е честита САШШЕееЕ

Коментар

ихх, че ме хвана яд на баща ти .. сега те открадна от сектата Да ти е честита все пак
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

сайшеййййййййййййййййййййййй , брат айде мн безавариини километри с новия хавтомобил ! :P
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз за брат ми взех същото возило понеже питаше за мнение :D ( няма тръпка като италианеца но върши работа :D )
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

chandler написа:
                      SilenceR написа:
                      ей според моя правописен речник, контакт а не контаНкт.Това е за колегата chandler открито набързо нека да не се задълбочаваме за да не станем по-смешни.нали така колега, това е форум а не час по български език.
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

stenli_m написа:
                        аз за брат ми взех същото возило понеже питаше за мнение :D ( няма тръпка като италианеца но върши работа :D )
                        Щом е удобрено от Лъки Стар сервиз , значи става :D Честитих му вече на Сашо :P А за сбирките няма да го линчуваме , важното е на коя марка е фен :P То и аз нямам Алфа , но съм ходил на такива мероприятия на техния форум А за правописните грешки , тук си ъ-каме доста . Някакви по-звучно ми звучи на мен Не е форум по български език , но е хубаво да се пише що годе правилно , че понякога не мога да прочета какво пише http://www.snimka.bg/auto-racing/ii-...5-05-10.501905 http://photo-zona.net/images/user463...SC54860072.jpg
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Е Теодоре сега в продава се има една 145-ца за 1200лв. изглежда много запазена, ако жената не беше без работа вече 5-ти месец, а аз с наполовина заплата до сега да е пред моя гараж, ама на.....Саше да честитиш на баща си новата кола Пусни Темпрата над 2000лв. и си я карай!
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ванка, не е ли на работа бе. Скоро я виждах да търчи из магазина

Коментар

Има ли някой интерес към чисто нов радиатор за Пунто?

Коментар

Довечера кафета-мафета а-у?

Коментар

Working...
                                X