Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Довечера сме се разбрали 22:00 на Еко. Аз, Преслан, Ирфан, ще пиша и на другите..
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
      Довечера сме се разбрали 22:00 на Еко. Аз, Преслан, Ирфан, ще пиша и на другите..
      и аз разбрах даже

Коментар

аз няма да мога , че ще ходя карти да играя ...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Сашо , Добо , Митака , Боби и др засечени по центъра Навсякъде заблудени фиатаджии :P
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Пак ли уее? Писна ми от вас

Коментар

лааа аз сам на 2 бири .... и на 1.20 евро на пред таиче сум пас
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Имаше ли присъствие на Лъки Стар сервиз http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=529268 P.S. японките здрави ли са :P http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48071

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                  Имаше ли присъствие на Лъки Стар сервиз http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=529268 P.S. японките здрави ли са :P http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48071
                  Stenli преди време отговори вече,че няма да се включват в това състезание...А тоя с алфата е нещо ненормален май?...Как тъй някакъв си ще ти "оправи" колата а ти ще му кажеш пий една бира довечера? И бой и да си плати!!! Наво,ай-малко второто,като няма пари-актове,гражданска. Че той със същия успех,ще си изтърве огънчето на магистралата със 130...но тогава няма да е толкова безобидно,може да има и пострадали. Инъче смешно е как се е сгънала оная,а на алфата почти нищо
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Ми явно пича с Алфата има каско и не му се е занимавало да чака Кат , че с тяхната скорост минимум един час не им мърда . Та кой каза , че италианките не били здрави

Коментар

със скороста на КАТ от 13ч до 16ч стоях на пътя по къс ръкав и умрях от студ. Та да си дойдем на думата днес и мен ме удариха чичката изпреварваше тира с 5км/ч и реши че аз ше отбия от пътя но нали съм нервен шифиор и немърдам и хоп чичката спря във мен. Той имал 40г. стаж, бил профи шофьор и такова нещо не бил виждал е да де ама тук е БГ всичко е възможно.
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Тея чичковци са най-зле , може и да не те видят някой път .... Това с Кадито нали ?

Коментар

С каквото и да е, Ирфан сигурно са го Съжалявам, дано всичко е наред !

Коментар

не с Боксера
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

пичове хайде да се похваля с нова придобивка , баща ми тая вечер ме разби тотално , вика взех кола , викам ква кола бе той ситроен ксара. направо изневиделица.... колата е комби , 1.9 ТДИ , 90 коня , климатроник ел пакет , лети джанти 14-ки , горе доло биват... вътре е запазена , не съм я карал днеска щото съм пил 2 ракии 98-ма декември е ... абс също мисля че има... цвета е много интересен , резидаво майче се води... неделя може да и врътна едно кръгче до стадиона :D
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ей предател Избяга от италианското .Честита да ти е и безаварийни , поне им беше хвърлил око Когато прочетох само 1.9 ТДИ 90 си викам айде тоя взе Голф 3 комби А Темпрата ?

Коментар

Working...
                                X