Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stenli_m написа:
    можеби и аз
    мен ще ме вземеш ли?

Коментар

stenli_m написа:
      можеби и аз
      Вземи и мен
      Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

чи добрее
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Kpacuo написа:
          Вземи и мен
          нали мен щеше да вземаш бре Палете някой газов или нафтов кораб , Бугито няма как да пропусне ми се струва
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

горивото вече е подсигорено
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
              само трябва да се разберем кога ще тръгваме!!!

Коментар

stenli_m написа:
                е до някъде от там нататък ще са другите абе аз не попитах за мене място дали ще има ей така на задната седалка посредата какво да се прави
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

stenli_m написа:
                  И аз днес напълних моята бака
                  JacK`DanielS написа:
                  Мите във 9:00 отварят вратите , така че и 7:00 да се тръгне пак навреме ще се стигне
                  Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Kpacuo написа:
                    stenli_m написа:
                    И аз днес напълних моята бака
                    JacK`DanielS написа:
                    Мите във 9:00 отварят вратите , така че и 7:00 да се тръгне пак навреме ще се стигне
                    ама 7 къде ще се сабираме?ебааааа голяма градушка момчета дано колите данеса станали като кори за яйца

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      ама 7 къде ще се сабираме?
                      Ами някаде на изхода на града , да речем на Ромпетрол или горе пред Америка .? Знам ли .... кажете на вас къде и как ви е най удачно и удобно
                      Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

градушката ужасна беше , свари ме след Севлиево и то на 4 пъти спирахме че са невиди пътя къде караш..... 2 пъти се мушках под едни дървета ко да прая няма как....
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

за мой късмет бях на Долна и там град не валя почти...е падна малко но беше дребно,едва ли е направило беля. Гледах колите по паркинга като се прибрах,не видях щети ,тъй че споко
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Моята си стоеше кротко, мирно и суха в гаража

Коментар

Аааа аз на Калояново няма да одя скоро... другата неделя заминавам на морето ... и ще се върна юли месец за 4 дена , и после включване чак октомври А за градушката щях да са побъркам кат валеше, ама.. нищо и няма.. на картала локви до половината ми джанта а на бензиностанцията щели да са избият кой да си спре колата хахаха че да не очукат
                              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                                Аааа аз на Калояново няма да одя скоро... другата неделя заминавам на морето ... и ще се върна юли месец за 4 дена , и после включване чак октомври А за градушката щях да са побъркам кат валеше, ама.. нищо и няма.. на картала локви до половината ми джанта а на бензиностанцията щели да са избият кой да си спре колата хахаха че да не очукат
                                абе баджо то твоята ако я беше ударило и град само на скрапметала щяха да я вземат.добре че си платих нета че много зачестя с жената ще й стане навик :D
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X