градушката ужасна беше , свари ме след Севлиево и то на 4 пъти спирахме че са невиди пътя къде караш..... 2 пъти се мушках под едни дървета ко да прая няма как....
за мой късмет бях на Долна и там град не валя почти...е падна малко но беше дребно,едва ли е направило беля. Гледах колите по паркинга като се прибрах,не видях щети ,тъй че споко
Аааа аз на Калояново няма да одя скоро... другата неделя заминавам на морето ... и ще се върна юли месец за 4 дена , и после включване чак октомври А за градушката щях да са побъркам кат валеше, ама.. нищо и няма.. на картала локви до половината ми джанта а на бензиностанцията щели да са избият кой да си спре колата хахаха че да не очукат
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Аааа аз на Калояново няма да одя скоро... другата неделя заминавам на морето ... и ще се върна юли месец за 4 дена , и после включване чак октомври А за градушката щях да са побъркам кат валеше, ама.. нищо и няма.. на картала локви до половината ми джанта а на бензиностанцията щели да са избият кой да си спре колата хахаха че да не очукат
абе баджо то твоята ако я беше ударило и град само на скрапметала щяха да я вземат.добре че си платих нета че много зачестя с жената ще й стане навик :D
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар