Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    coolboby написа:
    http://vbox7.com/play:20f8f655
    Между другото,брат ми има едно си ди ,преди е работело-гаранция ...сега го слагаме,не бачка-някой да има на идея къде може да го занесе да видят или някой да има познат да се занимава начастно с това?
    тука на триъгълника някъде на Оборище имаше ама кой блок точно не мога да ти кажа ... разходи се тия дни като бръмчиш със служебната....за довечера съм пас... ходих малко на Ксилифор ся и газта намалява намалява .... а пари нема
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Това на Оборище се пада блока преди Мола от страната на входа на кино Арена . Гаранционните СДта ходят там , даже там ме пратиха да ми монтират едно , инъче няма гаранция Не останах очарован от познанията на единия ...Ходил съм на Зеленка с един филипс , точно до магазина за колелетата (един шарен блок) , преди входа на старата болница . Там има едно малко магазинче за техника и човека добре го направи , Чавдар се казва ако не се лъжа . Пратиха ме доволни клиенти
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

и на 2те места където тедо ти каза няма да сгрешиш сервизо до мога ги познаваме Камен се казва шефчето , разбира много човека на съвременната техника , той е сервиз на самсунг за района а момчетата на зеленка съм чувал добри неща за тях
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

АХЕХЕАхеАЕАХЕААЕХЕАХАЕаХЕахехаехаеХХЕАААЕхХЕЕАххеа аеххеаахеХАЕХхеаХхеахеаХЕАХЕАХЕХЕАЕАХХЕАХЕААЕХЕАХХ ЕАХЕАХЕАХЕАХАЕАХЕХЕАЕХхеехахеаРовя си аз из Vbox-a и гледам едно клипче с познато Пунто и кой да видя - Наско http://vbox7.com/play:16f59193

Коментар

Наско: как можа ми кажи как можа да сложиш тая цигания на пунтото УЖАС!!! поне да беше бяла светлината а тя червена Росене как можа да излъжиш момчето бе. Наско кой успя да те излъже че червеното подхожда на бялото, поне да беше цялата да свети а тя само отпред и отзад, поне да бяхте го монтирали по скрито а то диодите ще ми извадят очите. мале мале мале.... няма да продалжавам нататак....

Коментар

JacK`DanielS написа:
              Наско: как можа ми кажи как можа да сложиш тая цигания на пунтото УЖАС!!! поне да беше бяла светлината а тя червена Росене как можа да излъжиш момчето бе. Наско кой успя да те излъже че червеното подхожда на бялото, поне да беше цялата да свети а тя само отпред и отзад, поне да бяхте го монтирали по скрито а то диодите ще ми извадят очите. мале мале мале.... няма да продалжавам нататак....
              ам то нямаше първо силикон ..., имаше някакъв за плочки който нищо неставаше с него ... а отпред трябваше да режем бронята щото на друго място нямаше де да го сложим .. уж утре трябва да ги донаправим .. )
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Мда на Оборище има сервиз. Той работи с Техномаркет. Там ходи гаранционно LCD-то от вкъщи за смяна на матрица. Та телевизор Самсунг повече никога. Този ми е 2-ри.

Коментар

s00rry написа:
                  JacK`DanielS написа:
                  ам то нямаше първо силикон ..., имаше някакъв за плочки който нищо неставаше с него ... а отпред трябваше да режем бронята щото на друго място нямаше де да го сложим .. уж утре трябва да ги донаправим .. )
                  ако питаш мен по добре да ги маха тия диоди че е пълния смях.

Коментар

Момци, аз ще ви напусна за известно време. Очакват ме изпити и ще заставам над учебниците. Пожелайте ми успех, че идва трудна сесия......Ако има кафенца вечер на ЕКО Ирфанката да звъни предварително.PS: Преди време бяхте писали, че някакъв (май в Г.Оряховица) рециклирал носачи. Да знаете нещо по-подробно по въпроса и евентуално някакви кординати Мерси предварителноЧао за сега от мен

Коментар

Днеска среща нещо ?
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз ще съм пас , че преди малко ставам и още ми е шеметно такова...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ко си прайл снощи уе

Коментар

или или я кажи ся?

Коментар

Абе Димитре нищо не каза за 3-я пост на предната страница? Нали имаше мерак за турбализатор
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                                Абе Димитре нищо не каза за 3-я пост на предната страница? Нали имаше мерак за турбализатор
                                Каза той един път на Екото, че филма там е голям около тая кола Да го повлича :P
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X