paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това на Оборище се пада блока преди Мола от страната на входа на кино Арена . Гаранционните СДта ходят там , даже там ме пратиха да ми монтират едно , инъче няма гаранция Не останах очарован от познанията на единия ...Ходил съм на Зеленка с един филипс , точно до магазина за колелетата (един шарен блок) , преди входа на старата болница . Там има едно малко магазинче за техника и човека добре го направи , Чавдар се казва ако не се лъжа . Пратиха ме доволни клиентиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
АХЕХЕАхеАЕАХЕААЕХЕАХАЕаХЕахехаехаеХХЕАААЕхХЕЕАххеа аеххеаахеХАЕХхеаХхеахеаХЕАХЕАХЕХЕАЕАХХЕАХЕААЕХЕАХХ ЕАХЕАХЕАХЕАХАЕАХЕХЕАЕХхеехахеаРовя си аз из Vbox-a и гледам едно клипче с познато Пунто и кой да видя - Наско http://vbox7.com/play:16f59193Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Наско: как можа ми кажи как можа да сложиш тая цигания на пунтото УЖАС!!! поне да беше бяла светлината а тя червена Росене как можа да излъжиш момчето бе. Наско кой успя да те излъже че червеното подхожда на бялото, поне да беше цялата да свети а тя само отпред и отзад, поне да бяхте го монтирали по скрито а то диодите ще ми извадят очите. мале мале мале.... няма да продалжавам нататак....
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Наско: как можа ми кажи как можа да сложиш тая цигания на пунтото УЖАС!!! поне да беше бяла светлината а тя червена Росене как можа да излъжиш момчето бе. Наско кой успя да те излъже че червеното подхожда на бялото, поне да беше цялата да свети а тя само отпред и отзад, поне да бяхте го монтирали по скрито а то диодите ще ми извадят очите. мале мале мале.... няма да продалжавам нататак....ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:JacK`DanielS написа:Наско: как можа ми кажи как можа да сложиш тая цигания на пунтото УЖАС!!! поне да беше бяла светлината а тя червена Росене как можа да излъжиш момчето бе. Наско кой успя да те излъже че червеното подхожда на бялото, поне да беше цялата да свети а тя само отпред и отзад, поне да бяхте го монтирали по скрито а то диодите ще ми извадят очите. мале мале мале.... няма да продалжавам нататак....
Коментар
-
Момци, аз ще ви напусна за известно време. Очакват ме изпити и ще заставам над учебниците. Пожелайте ми успех, че идва трудна сесия......Ако има кафенца вечер на ЕКО Ирфанката да звъни предварително.PS: Преди време бяхте писали, че някакъв (май в Г.Оряховица) рециклирал носачи. Да знаете нещо по-подробно по въпроса и евентуално някакви кординати Мерси предварителноЧао за сега от мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар