Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей митак айде да ги замерите до дряново и да видим кой ще си пие кафето на лукойлааз ще ги засичам отзад с кадито хахахахадобо е по-стабилен в завой и не се управдавай с хората все пак мойта само бучи от задната седалка на добо да намали , пък той повече от 2500 оборота не е натискал хахаха силно се съмнявам че добо ще умалее да чака :D
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

JacK`DanielS написа:
      оф оф Ирфане: незабравяй че все пак возим хора ако сме посами ела да видиш кво става. имам големи самнения че ако на добо му се било натискало ше ни чакате на стадиона това незнам просто как 6те стане вие бяхте 3-ма + женати ама нея нея слагам то и теодор лекичак пък нии в тая кутиика 5 парцала вътре ти ко искаш да летим ли няма как да стене. Само да кажа че на добо купето ще варви зад пунтото на росен ако се тръгне на дълго!!! та както и да е аре бе нерези каде са клиповете и снимките че неги виждам...?
      пък и вие сте 4-ма + Росен който е наполовина на жена ми
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

хахаха :P ама сериозно са насъскватеее :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
          За тях има това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56019А Добо караше само в икономичния режим
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Роска приятел си ми ....................
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              s00rry написа:
              За тях има това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56019А Добо караше само в икономичния режим
              аре да се сберем и да идем на Дракон и ние

Коментар

не се пънете толкоз щото линейката ще ви наказва ех че се ядосах днеска като говорих с баща ми , викам оня кога ще идва да гледа колата (той от Плевен) и татко вика , ами за ся нямало да стане , имал други работи на главата човека, след месец два можело нам си кво , пф......... ау побърках се........ и тая вечер му викам , изобщо да не се занимаваме да я даваме .... да я е взел баси .... или, илиа до пунтича на росен , много съм очарован .... напрайме 180 на леко баирче и искаше и още !
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

само незнам кой е е по пъргав след завоя...?!намен неми се споре, според мен е аз съм си прав. знам как варви на добо купето знам как варви и пунтото, попринцип нее много до варвежа на една кола ами до задкормилното устройство. туй кади каде го слагаш в А-група немога да се сетя :D :D :D

Коментар

абе той добо да влиза със 130 в завоя пунтото със 100 и незнам къде ще е цупето когато пунтото излиза от завоя аре да пием кафе тая вечер а как ви се струва

Коментар

ако Пунтото ме вземе на дулгоо .... спирам колата ... отварям багажника .... вадя лопатата .... прая ДУпка...... взимам после брадвата .... насичам купетоооо и го заряваммм в дупката......
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

момчета , ако имате некви спорове мога да ви накажа и 2мата .. да ви засрамя на дълко... кой за колко пари ше отиде до София
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

странни спорове за нас,за които автомобила е най-практичното ппс за предвижване от точка А до точка Б
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

вие си мерете пишките , ние с Праслан ще се радваме на изчистен тЮнинг
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

всеки си използва автомобила за различни цели кой за каквото му харесва ако искате и кокошкарници ги направете ваши са си айде да пием по кафе на еко към 22ч когато КОСОПАД е приключил

Коментар

Ирфанката как се съобразява с мен Тая вечер не мога да обещая дали ще дойда. Така, че съм 50/50.

Коментар

Working...
                                X