ей митак айде да ги замерите до дряново и да видим кой ще си пие кафето на лукойлааз ще ги засичам отзад с кадито хахахахадобо е по-стабилен в завой и не се управдавай с хората все пак мойта само бучи от задната седалка на добо да намали , пък той повече от 2500 оборота не е натискал хахаха силно се съмнявам че добо ще умалее да чака :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS написа:оф оф Ирфане: незабравяй че все пак возим хора ако сме посами ела да видиш кво става. имам големи самнения че ако на добо му се било натискало ше ни чакате на стадиона това незнам просто как 6те стане вие бяхте 3-ма + женати ама нея нея слагам то и теодор лекичак пък нии в тая кутиика 5 парцала вътре ти ко искаш да летим ли няма как да стене. Само да кажа че на добо купето ще варви зад пунтото на росен ако се тръгне на дълго!!! та както и да е аре бе нерези каде са клиповете и снимките че неги виждам...?не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
s00rry написа:хахаха :P ама сериозно са насъскватеее :PFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:s00rry написа:хахаха :P ама сериозно са насъскватеее :Pне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
не се пънете толкоз щото линейката ще ви наказва ех че се ядосах днеска като говорих с баща ми , викам оня кога ще идва да гледа колата (той от Плевен) и татко вика , ами за ся нямало да стане , имал други работи на главата човека, след месец два можело нам си кво , пф......... ау побърках се........ и тая вечер му викам , изобщо да не се занимаваме да я даваме .... да я е взел баси .... или, илиа до пунтича на росен , много съм очарован .... напрайме 180 на леко баирче и искаше и още !Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар