Евроинс посока Шемшево в дясно. 30лв. Там минавах, светлини и спирачки ми провериха. Искат документи и за газова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:и на мен ми се идваше,но едно,че имам малко работа насам натам,второ,че и нафтата е кът ,затуй няма да идвам,искаше ми се да ги видя ония маймуни какво представляватне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
оф оф Ирфане: незабравяй че все пак возим хора ако сме посами ела да видиш кво става. имам големи самнения че ако на добо му се било натискало ше ни чакате на стадиона това незнам просто как 6те стане вие бяхте 3-ма + женати ама нея нея слагам то и теодор лекичак пък нии в тая кутиика 5 парцала вътре ти ко искаш да летим ли няма как да стене. Само да кажа че на добо купето ще варви зад пунтото на росен ако се тръгне на дълго!!! та както и да е аре бе нерези каде са клиповете и снимките че неги виждам...?
Коментар
-
във фейсбук .... А най-интересното беше как се събрахме 3 човека отзад в Купето до Ромпетрол , после трима в Пунтото отзад се натикаха http://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/2.05.10/Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ами аз за преглед си минах за 35 лв даже и без да ходя и писаха, че всичко ми е на 6+ мале па днеска как изгорях на тва Межденииии.... инак пунтака вари да Роскааааааааа Митака ти показа как са кара по завой с тва пунто.. земай са замисляй и аз влизах що годе така, ама кат имах окачванеMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар