Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евроинс посока Шемшево в дясно. 30лв. Там минавах, светлини и спирачки ми провериха. Искат документи и за газова

Коментар

d0b0 написа:
      В Горна Оряховиця на Полета кам Чоруковец...... 20 лева .... мах 5 мин.... 4.30мин докоменти и 30 мин да ти залепи стикера !!!
      Къв тоя стикер лепящ се за 30 мин
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

явно искаше да каже 30 секунди
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз при колев минах само със спирачки
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

paralesa написа:
            и на мен ми се идваше,но едно,че имам малко работа насам натам,второ,че и нафтата е кът ,затуй няма да идвам,искаше ми се да ги видя ония маймуни какво представляват
            няма за какво да съжеляваш от другия форум само на прикаски са силни на пистата и жигулките ги правят криви. иначе в началото "нямало в неговия клас" хахаха е то наистина е така де само че в малък клас хахаха.Пък за думана добре че на добо не му се натискаше че щяхте да сте на правата на бряста а ние да пушим на стадиона вече втора цигарка хахаха.
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

оф оф Ирфане: незабравяй че все пак возим хора ако сме посами ела да видиш кво става. имам големи самнения че ако на добо му се било натискало ше ни чакате на стадиона това незнам просто как 6те стане вие бяхте 3-ма + женати ама нея нея слагам то и теодор лекичак пък нии в тая кутиика 5 парцала вътре ти ко искаш да летим ли няма как да стене. Само да кажа че на добо купето ще варви зад пунтото на росен ако се тръгне на дълго!!! та както и да е аре бе нерези каде са клиповете и снимките че неги виждам...?

Коментар

във фейсбук .... А най-интересното беше как се събрахме 3 човека отзад в Купето до Ромпетрол , после трима в Пунтото отзад се натикаха http://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/2.05.10/
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ванка,още един за Колев 25лв,само спирачките гледаха...при все,че моите са за нови накладки и не държат почти,пак минах )))))))))))
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

rising_moon написа:
                    "alpinee" Поне да си беше направил емблемата като хората не с винтоверта То ти ли ми свирна на центара ?!
                    хаха абе колега тая кола от както съм я взел си е така аз да не съм толкоз зле чеда тругна да се занимавам дакича лампички по таз дартата кошница

Коментар

Ех това сиво Пунто колко ми напомня за едно друго СИВО :D
                      Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Kpacuo написа:
                        Ех това сиво Пунто колко ми напомня за едно друго СИВО :D
                        хахах сивото си е голяма сила...... просто е един път .., !! но е малко криво.... ама кат го карах ми поумекнаха коленити :P
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Знам знам То беше на братовчет ми ....
                          Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Ами аз за преглед си минах за 35 лв даже и без да ходя и писаха, че всичко ми е на 6+ мале па днеска как изгорях на тва Межденииии.... инак пунтака вари да Роскааааааааа Митака ти показа как са кара по завой с тва пунто.. земай са замисляй и аз влизах що годе така, ама кат имах окачване
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

не че много разбирам .... но пунтото на дулгооооо ......... трябва да малчи адски много...... 300 може ли да направи ?
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                                не че много разбирам .... но пунтото на дулгооооо ......... трябва да малчи адски много...... 300 може ли да направи ?
                                баце аз нети говоря за някой пресъхнало езеро дето е гладко и право.

Коментар

Working...
                                X