Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еиии от 1 месец се точа за тоя събор и сега няма да мога да доида ... много ме е яд ..
    N/A

Коментар

пичове аз предлагам доло на царевец там да се саберем и да варим. на стадиона по това време нее много удачно. иначе и аз съм навит.айде нерези збирайте се и да варим

Коментар

пишете ме и мен :D
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

аз в пет не мога,на работа съм,евентуално или ще закъснея или няма да дойда,затова не ме чакайта,направо там ще дойда ако стане
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Ok, значи 5ч. ще ви чакам на полусъединител на Царевец.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

след Царевец накъде?Ксилифор направо или?
              ex.Мареа ТД100

Коментар

колеги значи 5часа на царевец там ни е срещата а !!!
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

paralesa написа:
                  след Царевец накъде?Ксилифор направо или?
                  ми маи да , направо нататъка ще варим...ами значи тей доло на Царевец в 5 часа ... alpinee колега таман ще ти дам стикер...
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Днес ми се разтрака нещо аванса по баирите , бензин Еко Боби спи в момента , не му звънете Аз сигурно ще дойда в 5 , Павката със зелената Брава също
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      Днес ми се разтрака нещо аванса по баирите , бензин Еко Боби спи в момента , не му звънете Аз сигурно ще дойда в 5 , Павката със зелената Брава също
                      хаха,ти да не си го събудил Аз мислех да му звъня за една работа,ама викам ако се е наквасил снощи по дискотеките,ще вземе да ме оругае Че кои ще Одим тая вечер? аз май ще дойда,поне ще опитам навреме
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Нямаше сили да ме ругае , но като се е осъзнал сигурно го е направил
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Аз и аз ще дойда, ама сигурно ще се возя при някой, че съм мн зле с окачването и оня път там не е за мен
                          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                            Аз и аз ще дойда, ама сигурно ще се возя при някой, че съм мн зле с окачването и оня път там не е за мен
                            айде айде това нее оправдание!!! то ако беше така Росен нетрябва да я изкарва от гаража даже Ай нерези 17ч. на царевичака

Коментар

чакам ви !
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Даже нямам спомен, че си ми звънял. 100 човека ми звъняха по 100 пъти, едва преди 2 часа се събудих. За днес хартисвам

Коментар

Working...
                                X