Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВиК Йовковци" ООД, гр. В. Търново уведомява своите абонати, че във връзка с авариен ремонт на водопроводната мрежа, днес - 29.04.2010 г. (четвъртък) от 900 ч. до 1700 ч. ще бъде спряно водоподаването за бул. "България", ул. "Възрожденска", ул. "Цветарска", ул. "Мир", ул. "Цанко Церковски", ул. "Т.Балина", "ул. Л.Каравелов" и ул. "Хан Крум". Извиняваме се за причинените неудобства.При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.Боби: май информацията ти нее вярна или стара

Коментар

Това е старо, да. Но си мисля, че ако инфото е от тази вечер, няма кой да се занимава да вкарва информация в сайта.

Коментар

SilenceR написа:
        P.s. засякох вчера темпрата - 120 км само градско с 20 л. газ ...........
        моля? само 120 км градско с 20 литра не е добре
        Alfa 147 JTD 115 hp
        ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

pipkata написа:
          Здравйте, колеги От няколко дена си търся лети джанти за Бравата и днес ми предложиха в една морга 15-ки с прелични гуми размер 195/60/15 , та въпроса ми е някой карал ли е с подобен размер и ще опират ли, че ми се струват високи , а и един гумаджия като гледа колата на око и каза че ще опират.
          имам едни 14-ки като за тебе от моята мареа. прави с хубави гуми и нова боя(графит), мога да ти дам и фланци с болтовете мареата я има в продава се (бяла комби) там ще ги видиш джантите.
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Хммм, колега не я открих , или ми се спи рано сутрин или е някуде след 20-та страница (в раздела продавам автомобили)
            Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

chandler написа:
              SilenceR написа:
              P.s. засякох вчера темпрата - 120 км само градско с 20 л. газ ...........
              моля? само 120 км градско с 20 литра не е добре
              никак не е добре даже... ще видя събота да ходя при човека дето ми я слага да я погледне , нещо гнило има....айдеее изчезвам на раота , ама как не ми се ходи не е истина......
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Абе утре ще ходим ли по Ксилифоря?Сашо дай утре или в неделя ще я пипнем бе, аз моята сам си я настройвам, вчера ми свършиха десетте литра дето ги бях заредил минал съм 93 км. в града. То зависи и от карането, може и свещите да не са много хубави, кога си ги сменял?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

дайте да се разберем всички да отидем заедно на едно .., кой кога може да се освободи аз предлагам към 5часа .. , тамън утре да изкарам малко пунтичаааа
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

в 5 на мен ми е супер айде .. правете записвания и да отидем едно редица от фиати да им скрием шапките
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ами към 5ч може да , че аз на обяд имам изпит и няма да мога Някой нещо за довечера.. ?
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ванка аз ходих до газаджията и ся е по-добре , вървежа се подобри.инъче и при мен с 10 литра в най-добрия вариант минавам 70-80 км градско..свещите не съм ги барал ... даже мисля че и баща ми докато я караше не ги е сменял... за ся тей ще карам инъче и аз за 5 часа съм навит , само дано не изкочи нещо друго...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

значи 5 часа се чакаме долу на обръцалото на 110 , долу до КБУ - то или 5часа на стадиона.. но трафила ще е убииствен , аз предлагам на царевец . ? или някаде около там за ся сме аз ,бугиту, сашко , иво.. още кой др ?
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ама те с точност колко часа се сабират ?

Коментар

еи колеги ако е за утре за сабора и аз ще доида с вас само че трябва да ми кажете каде ще се чакате аз утре към 15-30 съм на търново и тъкмо да се помотая мялко и да се срещнем някаде и да варвим

Коментар

ами колега още май неме го решили , иначе аз викам да тръгваме от стадионати междодругото от къде си ?

Коментар

Working...
                                X