Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kpacuo написа:
    интересно
    Правя ти услуга , вече няма какво да допълваш в подписа ти ... така че да започнеш отначало ... пък ако искаш и 18" бодни на Пунтича
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      Kpacuo написа:
      интересно
      Правя ти услуга , вече няма какво да допълваш в подписа ти ... така че да започнеш отначало ... пък ако искаш и 18" бодни на Пунтича
      кекек за Пунтича имам 17
      Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Ирфанеее стана ли касетофона ??
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
          Eй вижте на росен бравото: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...544&f1=details. незнам тоя малоумен ли е дето го продава пише че е нов внос ам стикера на форума кой ще го махне хахахахах баси и малоумника. и на всичкото отгоре VIP обява :P хахахаРосене: вари му прави бартер давай пунтото и вземай бравото
          това Браво на някои от форумя ли е да приказвам с негоБ

Коментар

беше на Роската ама той предпочете Турбинирана Пунтарана
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

alpinee написа:
              JacK`DanielS написа:
              Eй вижте на росен бравото: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...544&f1=details. незнам тоя малоумен ли е дето го продава пише че е нов внос ам стикера на форума кой ще го махне хахахахах баси и малоумника. и на всичкото отгоре VIP обява :P хахахаРосене: вари му прави бартер давай пунтото и вземай бравото
              това Браво на някои от форумя ли е да приказвам с негоБ
              думай колега какво те мачи
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Айде довечера сме се разбрали 22:10ч на Еко.. който иска да идва
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ко става бе нерези? Ей Сашо виж тази дедричка изглежда много прилично http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...659&f1=details
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Здравйте, колеги От няколко дена си търся лети джанти за Бравата и днес ми предложиха в една морга 15-ки с прелични гуми размер 195/60/15 , та въпроса ми е някой карал ли е с подобен размер и ще опират ли, че ми се струват високи , а и един гумаджия като гледа колата на око и каза че ще опират.
                    Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

невярвам да имаш проблеми колега s00rry на бившото му браво беше набил май 205, но ще те излъжа наколко
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

225 беше сложил Росен.Тая вечер?

Коментар

225 беше сложил ама отзад , ма нали се сещате че отпред като завие пълен и може да опира....виж колега из търсачката дали има теми за тоя размер за бравата на 60...само мога да кажа че 195/55/15 гумите са със 20-30 % по скъпи от 195/50/15 :D , за на 60 не знам :PДедрата не е лоша като вариант, кефи ме , то по-модифициран вариант на темпричката(но баща ми нещо е резервиран към Ланчия,не го знам що тей)те бензинките им мисля че са по-добър вариант от дизела...P.s. засякох вчера темпрата - 120 км само градско с 20 л. газ ...........
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

pipkata написа:
                            Здравйте, колеги От няколко дена си търся лети джанти за Бравата и днес ми предложиха в една морга 15-ки с прелични гуми размер 195/60/15 , та въпроса ми е някой карал ли е с подобен размер и ще опират ли, че ми се струват високи , а и един гумаджия като гледа колата на око и каза че ще опират.
                            няма да опират колега!!! слагай смело!

Коментар

От тази вечер до утре вечер водата в цяло В.Търново ще бъде спряна !!!

Коментар

coolboby написа:
                                От тази вечер до утре вечер водата в цяло В.Търново ще бъде спряна !!!
                                от колко часа???

Коментар

Working...
                                X