Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за тая вечер момчета , не съм сигурен ...Волвото ми харесва да , другата която ми допадна е бялата мареа Жтд.... Либрата също ме кефи , ама ми се струва че там няма да мога да я поддържам ...
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ами остава да продадеш Темпрата и да избираш с широко отворени очи, щото иначе става скъпо.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ще настискам баща ми да вземаме мареа , щото така като гледам нещата , като подръжка спрямо вектрата и ксарата или пежото , ми се струва че ще е най-лесно вие как мислите.... говорим си все за дизелови варианти....комби :D

Коментар

1.9 JTD 105hp най-доброто :D
          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
            1.9 JTD 105hp най-доброто :D
            Aprilia-та май по добре п.п Виж си Личното.
            Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Kpacuo написа:
              Aprilia-та май по добре
              На Сашо му трябва да побира много сакове примерно , не знам къде в Априлиата ще ги събере Сашо тук все сектанти ... какво очакваш да чуеш . Волвото комби има визия иначе Но по-добре Golf III Variant TDI GTI
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аре уе брат .. фърляй тая темпра и земай мареята
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  аре уе брат .. фърляй тая темпра и земай мареята
                  Като бивш Мария драйвър глас и от мен положителен - много сгодна колица за парите си Поне им знаеш болките , не да се вкарваш в нов филм ...
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз съм за мареата много ми хареса пък и много силни думи казват от авто къщата все пак е бяла но наистона ми хареса. волвото също е хубаво но не ми е на сърцемай капачките ще станат както митака казва така ще е най добре за сега ако има някое по-добро решение казвайте
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Сашо: така като гледам тия всичките предложения на ванката само Мареата JTD-то ми хареса. за това Волво даже неси и помисляй. в крайна сметка ти решаваш! Пък Боби е най големия несериозник! първо пали фитилите и после нищо неправи! (говоря за тая вечер)

Коментар

Спи ми са

Коментар

Боби , така и не разбрах къде са те светнали и с колко отгоре
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

има една светло синя Мареа в раздела "продава се" от Плевен.... ако пича още не я е продал и имам парите , мисля тя да е 1-вата кандидатка за следващата "нова стара" кола

Коментар

Тази марея не е лоша, пък и като гледам ще е склонен да я даде за 3000лв. удариш ли ги в капака и е твоя.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Довечера искате ли сериозно на Еко 22:10h.. Иван и Ирфан казаха, че ще идват
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X