Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да снощи в 03:30 Дано да съм намалил достатъчно....

Коментар

Днеска голямо возене с Ирфан падна .. Бяла , ала бала големи изпреварвания с тоя бус хахаха Днеска и аз и Ирфан ша идим 16 часа , нищо че вали
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

coolboby написа:
        Да снощи в 03:30 Дано да съм намалил достатъчно....
        измисли някой роднина с книжка,който не кара,плати му глобата,но поне неговата книжка да вземат Ние с жена ми сме си подготвили тоя номер,ако някъде ме щракнат Тя така и не сяда зад волана,защо да вземат моята А инъче това е начина,да собственика да заведе шофьора в кат,инъче,ако другия не си признае,собственика ще обуят
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз си мислех, че може да пишат директно акта на мен без да минава през собственика на колата. Но няма как да стане. Щеше да е хубаво да е на мен, защото аз нямам нищо на мое име, а мисля, че актовете излизат, ако не си ги платил при плащане на данъците. Тоест няма да си платя акта.Биха ли ми направили проблем на летището за неплатен акт?

Коментар

вече този филм го няма акта се плаща до месец а фиша до седем дни иначе става автоматично на акт
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
              вече този филм го няма акта се плаща до месец а фиша до седем дни иначе става автоматично на акт
              От собственика или шофьора?Ако не съм получил призовката, не съм се разписал какво става тогава?

Коментар

има ли снимка собственика обира пешкира освен ако не заведе истинския нарушител
                Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Аз ще си поема вината, стига да няма някакви ангажименти собственика на автомобила, ако шофьора-нарушител не плати акта. Идеята ми е че аз на мое име нямам НИЩО! Така, че парите ще ми ги вземат точно по никакъв начин! Ако собственика има функцията на "порачител" става сложно.

Коментар

Имам един Въпрос може да ви прозвучи глупаво но все пак да попитам Та вапроса ми е как да си кача снимка на аватара слагам една но тя не излиза някои ако може да ми обясни

Коментар

coolboby написа:
                      Аз ще си поема вината, стига да няма някакви ангажименти собственика на автомобила, ако шофьора-нарушител не плати акта. Идеята ми е че аз на мое име нямам НИЩО! Така, че парите ще ми ги вземат точно по никакъв начин! Ако собственика има функцията на "порачител" става сложно.
                      не не ако ти пишат акта на твое име и ако не го платиш 1 месец след излязлото постановление с глобата сумата която са ти писали почва да се начислява и така със всеки месец става по голяма

Коментар

И как ще ме издирят лично мен да си платя като нямам нищо на мое име и по никакъв начин не могат да си вземат парите освен да дойда на опис вкъщи

Коментар

coolboby написа:
                          И как ще ме издирят лично мен да си платя като нямам нищо на мое име и по никакъв начин не могат да си вземат парите освен да дойда на опис вкъщи
                          Ще влезеш в черния списък и няма да може да теглиш заеми и да вземаш нещо на лизинг
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

coolboby написа:
                            Сега ще ти обесня как ще те накарат да си платиш. Горе в кат ти взимат талона, ако нарушението е голямо ти взимат направо книжката. Връчват ти постановление и в срок от един месец имаш право да караш с него и съответно да си платиш глобата. Ако не си платиш глобата и те спре полицай без талона и с изтекло постановление, ами честно казано не знам какво става, но няма да е приятно. Един въпрос, къде са те щракнали, с колко си превишил и видя ли светкавица?
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

alpinee написа:
                              Имам един Въпрос може да ви прозвучи глупаво но все пак да попитам Та вапроса ми е как да си кача снимка на аватара слагам една но тя не излиза някои ако може да ми обясни
                              Има условие 150/150 пиксела и 24 кб. макс. големина.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal имаш ЛС.

Коментар

Working...
                                X