Irfan написа:

Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем
 Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем  ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!
 ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?! 

Моля някой ако има старо бутало от двигател каквото и да е да пише че много ми трябва..
 Моля някой ако има старо бутало от двигател каквото и да е да пише че много ми трябва.. искам да го никелирам и да го сложа на скоростния лост видях нещо подобно и реших и аз да си направя ...Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?!
 искам да го никелирам и да го сложа на скоростния лост видях нещо подобно и реших и аз да си направя ...Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?! МИТАК голям вървеж.... праиш вчера се чуват едни гърнета едни чудеси и съм пред нас и се обръщам да видя кво ще минава и гледам черния зъмм настригваа
МИТАК голям вървеж.... праиш вчера се чуват едни гърнета едни чудеси и съм пред нас и се обръщам да видя кво ще минава и гледам черния зъмм настригваа  

тедо по убава снимка не можа ли да издокараш
 тедо по убава снимка не можа ли да издокараш  

Коментар