ами има ендо Типо със свеща Фиат емблема
тоя фен защо не е във форума :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ооо боже мой тоя е голям бахур..., мисли си че кара дзвер 500 коня , самодеян пуяк !coolboby написа:Аз пък съм на лекции. Чи ко, боли та пипераuBoy написа:а утре на другия ден кпой ще става за работа :D
Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
хахахахаха Тедо каза ли му го :P за диското нема пари , аи дето Иво вика кой ще става за работа.... преди 2 седмици се бях прибрал 6 часа сутринта и 2 часа след това трябваше да ставам за работа... деня ми беше да си *** маматаRoMeO_156_GTA написа:пенсионерcoolboby написа:Аз хубаво давах идея да ходим на диско, но отивам да спя. Не издържах

, като разглобен бях
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
тоя с типото ми е комшия...... адския тип хаахахха..... тои много пъти е писал е много много ...4-5 поне аз знам за толкова но ее идвал.... даже и да видим сега поста... ела ве РеиСър.................. Бугги ще има голяма конкоренкция
dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
хахахаха ! кво стаа добкааа ?d0b0 написа:тоя с типото ми е комшия...... адския тип хаахахха..... тои много пъти е писал е много много ...4-5 поне аз знам за толкова но ее идвал.... даже и да видим сега поста... ела ве РеиСър.................. Бугги ще има голяма конкоренкция
вървят ли оз-ките ? ;щ
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Типото с светещата емблема е моето
Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем
""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!
N/A
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар