Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поздрав

Привет на всички боляри фенове на Фиат.Интересни сте ми да ви чета,познавам ви само по никове но никой лично но скоро това смятам да го променя.Аз съм от Горна но в момента живея в Португалия но това ще е още две седмици на 1 май си тръгваме за България.Ще дойда да се видим при първа възможност от моя страна и да обсъдя с вас проблемите около любимият автомобил за който се надявам да успее успешно да си ме прибере у дома.За момента мога само да ви помоля нещо което на някой ще се стори чудно но на мен не.Търся катализатор за Brava 1.6 втора ръка но да е здрав и да не е запушен,не че намерих нов де, просто никъде не мога да попадна на такова чудо да се продава ново.Писал съм в форума имам доста ЛС но ако ще давам пари за нещо втора употреба искам преди това да го видя и тогава да го купя а не да си имам нещо което ще ми коства 100 и кусур лева и да го изхвърля или ако искам да го видя да мина 600 км за едното гледане.Така че идеята ми е ако някой от групата има нещо впредвид да свирка, след 3 седмици ще се видим за цена ще се споразумеем и ще съм щастлив.Отделно имам да споделям много болки и радостни неща но те ще са като се съберем на кафе или бира.Засега поздрави от Португалия и шофирайте разумно.
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Пич за катализатор може да търсиш и от друга кола, стига да пасва отвора. Аз имам един от рено 19-ка и е перфектен, но го пазя за мене, защото не знам кога ще измислят някоя нова глупост покрай ГТП. Абе навън е райско слънце, казвайте какво ще правим днес?
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами ако искате пак към 16 часа...... Да казва , който ще идва
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз ей ся чакам нашите и ще ходим малко на Дебелец , незнам до кога ще седим , ако успея за 16 часа , ще дойда , инъче не ме пишете.времето е хубаво да , аз се чудя как не вали днес да го ***
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз може да дойда
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Наско, какви бяха тея ръчни днес пред мен на бул.България, аз бях в едно Пунто, което по-рано пусна да мине на Театъра Ако искате да пием кафе в SPS, защото току що се връщам от лекции и не ми се мърда никъде!

Коментар

Re: Поздрав

milen11 написа:
                Привет на всички боляри фенове на Фиат.Интересни сте ми да ви чета,познавам ви само по никове но никой лично но скоро това смятам да го променя.Аз съм от Горна но в момента живея в Португалия но това ще е още две седмици на 1 май си тръгваме за България.Ще дойда да се видим при първа възможност от моя страна и да обсъдя с вас проблемите около любимият автомобил за който се надявам да успее успешно да си ме прибере у дома.За момента мога само да ви помоля нещо което на някой ще се стори чудно но на мен не.Търся катализатор за Brava 1.6 втора ръка но да е здрав и да не е запушен,не че намерих нов де, просто никъде не мога да попадна на такова чудо да се продава ново.Писал съм в форума имам доста ЛС но ако ще давам пари за нещо втора употреба искам преди това да го видя и тогава да го купя а не да си имам нещо което ще ми коства 100 и кусур лева и да го изхвърля или ако искам да го видя да мина 600 км за едното гледане.Така че идеята ми е ако някой от групата има нещо впредвид да свирка, след 3 седмици ще се видим за цена ще се споразумеем и ще съм щастлив.Отделно имам да споделям много болки и радостни неща но те ще са като се съберем на кафе или бира.Засега поздрави от Португалия и шофирайте разумно.
                ще те чакаме колега
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аз да попитам има ли навитаци за Пунто срещата в гр.СОПОТ
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                    хаха пътници ли ще вземаш брат хаха , аз още съм с воксааа
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Има едно Tipo бордо спира до "KTS" случайно да е на някой колега от вас ?
                      N/A

Коментар

GbGz написа:
                        Ей началник едно благодаря ей така от хорски срам за търново няма ли? И по-специално за работещите в ГАЗКО.
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                          GbGz написа:
                          Ей началник едно благодаря ей така от хорски срам за търново няма ли? И по-специално за работещите в ГАЗКО.
                          е как бре ,аз не разбрах че си от наще иначе можеше да ударим по кафенце иначе мерси че ме изведе ама на връщане пак си минах през дупките де
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

rising_moon написа:
                            Има едно Tipo бордо спира до "KTS" случайно да е на някой колега от вас ?
                            Принципно не,поне аз не знам да има някой от нашите с типо
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Мунчовци, довечера искате ли да направим едно студентско парти в Органза?Ирфан, Митак, Митак2, Сашо, Иво, Тедо, Ванка, Ванка2 ?????

Коментар

а утре на другия ден кпой ще става за работа :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X