Ирфан, Тедо, Праслан, Бугито други не се сещам. Аз няма с кого да дойда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:SilenceR написа:тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у насCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Tornado написа:SilenceR написа:тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у нас
Коментар
-
SilenceR написа:Tornado написа:SilenceR написа:тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у насex.Мареа ТД100
Коментар
-
брат ко да ти кажа , работата го изисква , и внимаваме разбира се , на нещо равно място на бордовете например си ги знаем кой къде да си сложи стълбата и как то4но да я сложи... вече ако има нещо по-кофти място един отдоло държи....за завъртането на мола на нашия борд единия колега така му се завъртя и беше се хванал като маймунка с руце обхванал тавите на борда а краката си ги беше подпрял на едни ушенца там на които има едни куки , с куките се "опъва" платнището ... и оня викна веднага , аз видях ко стана и слизам на бегом от мойта стълба и да му оправя неговата...и така , има и кофти моменти аама няма как , да чукна на дърво всичко да е наред ..Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
the_biggy написа:ЕДми утре цял ден е хубаво времето.. аз мисля да ходя пак горе.. който иска да кажеex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар