Ирфан, Тедо, Праслан, Бугито други не се сещам. Аз няма с кого да дойда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:SilenceR написа:тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у насCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Tornado написа:SilenceR написа:тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у насспоко ще се оправиш :Dкво му аресвате на тоя полигон незнам... някви диви селяни с немски кочини. нищо интересно особенно вечер!
Коментар
-
SilenceR написа:Tornado написа:SilenceR написа:тая вечер съм пас да го е*а , днеска паднах малко от стълбата , докато сменяхме един билборд и ся ме понаболява крака и ще си кисна у насНе че и аз не го правя понякога,но именно защото не ме държаха миналата година,стълбата се хлъзна назад и паднах,за късмет крака ми който попадна между двете стъпала издържа и не се счупи,само го натъртих яко. А вие направо не ми се мисли какво може да се случи...предполагам знаеш какви са правилата за работа със стълби,един горе и един долу настъпал "крачетата",защото най-голямата опастност е завъртане на стълбата... Хубавото е,че нищо ти няма,а тия тъпни за трудови злополуки кой ги спазва не знам? виждал съм няколко гадни инцидента и все колегите ми къде волю,къде по принуда са пизали "битова злополука" Е как тъй една колежка дето си сряза палеца ,решиха,че го е направила вкъщи не знам... А фрапантно беше в захарни един колега си сряза нещо много лощо ръката на една ламарина(какво точно стана не знам,само го вудях как побягна от цеха държейки ръка... Оправи се за месец и го беше писал битова,за което го НАГРАДИХА от завода с прмия от 20лв
А той със всичкия си акъл им спести главоболия и проверки за хиляди
Саше внимавай със стълбите,едно момче от кабелната в горна,още не може да ходи добре...вече няколко години,след падане и счупване на крака.... Аз настръхвам като гледам някой друг да се качи на високо и обикновено го свалям от там и се качвам аз,поне ако ще се чупят глави,да е моята,да не бера грижи за някой
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
брат ко да ти кажа ,работата го изисква , и внимаваме разбира се , на нещо равно място на бордовете например си ги знаем кой къде да си сложи стълбата и как то4но да я сложи... вече ако има нещо по-кофти място един отдоло държи....за завъртането на мола на нашия борд единия колега така му се завъртя и беше се хванал като маймунка с руце обхванал тавите на борда а краката си ги беше подпрял на едни ушенца там на които има едни куки , с куките се "опъва" платнището ... и оня викна веднага , аз видях ко стана и слизам на бегом от мойта стълба и да му оправя неговата...и така , има и кофти моменти аама няма как , да чукна на дърво всичко да е наред ..
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
the_biggy написа:ЕДми утре цял ден е хубаво времето.. аз мисля да ходя пак горе.. който иска да кажеп.п ЕзвЕнявам се,в това мнение "полигон" е заменено от "горе"
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар