е тва е джантата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Позволявам си да пусна във вашата тема линк към тази: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57241Решихме да се съберем на едно барбекю в нашия край. Всички са поканени.
Коментар
-
Тедо много си гаден ве гумата я познах , Toyo ама джантата нещо ми се губи,да не би да е като на праслан джантите.....момчета я малко сериозно да ви питам , тей като гледам ще продаваме темпричката ..... 2500 като цена как ви се струва .... като се има напредвид че и 4 амортесьора може да сменим с някви употребявани вероятно (още чакаме по въпроса) но пак ще са по-добре от сега.4 летни и 4 зимни гуми , като 2 от зимните са на 4-5 месеца , а летните не стват....ЦД-то не мисля да го давам... кажете кой какво мисли....и до Стенли (че той майстора) някоя мареа комби ми се ще да е(че по -нова година) ... бащата вика няково Поло (все за комбита си горовим , ако има значение), та кажи към какво да се оглеждаме ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
като се има напредвид че газовата и акумулатора са от миналата година август , съединителя сменен февруари , гражданска до края на годината , преглед и винетка....... ех да му *** мамата чак ме е яд .... че и джанти съм и купил , още нищо не съм ги правил , щот чакам да кажат че ще я взимат......баща ми натиска работата , аз почти нищо не мога да кажа , освен да и вземем повече париCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
еми туй ме е яд че я постегнах, на мене да си ми е добре и исках само джанти и амортесьори и точка,..... няма как пунто , комби ни трябва ...пасатите са скъпи бе.... пък това поло изобщо акъла ми не го побира.... грам не ме кефят тия полотап.п. темпрата има и климатроник само да отбележа , зареждан миналото лято !!!!!!!Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар