Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е тва е джантата
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Kpacuo: Давай виж кво има из гаража че съм на зор!!! с цвички без цвички неме бърка. и на 100 да са пак нее проблем

Коментар

JacK`DanielS написа:
        Kpacuo: Давай виж кво има из гаража че съм на зор!!! с цвички без цвички неме бърка. и на 100 да са пак нее проблем
        Окей
        Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Някой да иска да напрайм някой др кафе довечера.. ?
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Позволявам си да пусна във вашата тема линк към тази: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57241Решихме да се съберем на едно барбекю в нашия край. Всички са поканени.

Коментар

аре ве митко разпали старстите
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

да не е взел някой Жанта за срещата от сега нищо не мога да кажа.......
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ето я и загатката ...
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо много си гаден ве гумата я познах , Toyo ама джантата нещо ми се губи,да не би да е като на праслан джантите.....момчета я малко сериозно да ви питам , тей като гледам ще продаваме темпричката ..... 2500 като цена как ви се струва .... като се има напредвид че и 4 амортесьора може да сменим с някви употребявани вероятно (още чакаме по въпроса) но пак ще са по-добре от сега.4 летни и 4 зимни гуми , като 2 от зимните са на 4-5 месеца , а летните не стват....ЦД-то не мисля да го давам... кажете кой какво мисли....и до Стенли (че той майстора) някоя мареа комби ми се ще да е(че по -нова година) ... бащата вика няково Поло (все за комбита си горовим , ако има значение), та кажи към какво да се оглеждаме ...

Коментар

е тея гуми сцепват ...дай джнатите бееееееееемежодругото всяка вече от 23:00 има TimeAtak на полигона

Коментар

сашо бгаш от фиат ли бе ?какво поло бе брат? на WV ако ще е комби , пасат да е .. всики други комбита са бози .. ментета :D

Коментар

като се има напредвид че газовата и акумулатора са от миналата година август , съединителя сменен февруари , гражданска до края на годината , преглед и винетка....... ех да му *** мамата чак ме е яд .... че и джанти съм и купил , още нищо не съм ги правил , щот чакам да кажат че ще я взимат......баща ми натиска работата , аз почти нищо не мога да кажа , освен да и вземем повече пари

Коментар

Хаххаха Сашо не позна ! Goodyear Eagle F1 е гумата - на ... 7J :DТи я стегна колата ... сега ще продаваш Както решиш де , ама не предавай отбора Нали Пунто искаше...

Коментар

еми туй ме е яд че я постегнах, на мене да си ми е добре и исках само джанти и амортесьори и точка,..... няма как пунто , комби ни трябва ...пасатите са скъпи бе.... пък това поло изобщо акъла ми не го побира.... грам не ме кефят тия полотап.п. темпрата има и климатроник само да отбележа , зареждан миналото лято !!!!!!!

Коментар

Сашо май ще взема Голф III комби .... Мани го това тясното Поло . А Палио ? :D

Коментар

Working...
                                X