Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

E щом 40 бона те устройват супер, но ако ще упуваш жилище във ВТ без някакви специални уговорки имай предвид далавери не вярвам, че ще намериш нещо добро. Аз само като гледам обявите средно вървят около 1000лв. квадрата какво ще вземеш 40 кв. 2 стаи с място за по едно легло или диван и ще вървиш по стените. Не искам да те обезкуражавам, но банките нямат никаква далавера, ако ти дадат пари по ипотека и ти нямаш възможност да си плащаш, защото много трудно се продава сега и те го знаят. При смятане на доход от 2 лица се смятат и разходи за 2бр. не е се едно ти да получаваш 2 бона заплата и да имаш разход 500лв. а при двама тази сума е 1000лв. примерно. Сега кредити се отпускат при акт. 16 при ново строителство, а за панелки не се говори изобщо, стотинка не дават. Като капак на всичко най-гадното е, че взимаш едно, а връщаш 3 пъти повече. От друга страна погледнато все още е далавера като се има предвид, че под наем ти излиза почти същото. Все пак успех в начинанието! Пиши какви са отзивите от банките.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

само да е ATF то има и кутии с такова масло- автоматиците
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

van_dal написа:
        E щом 40 бона те устройват супер, но ако ще упуваш жилище във ВТ без някакви специални уговорки имай предвид далавери не вярвам, че ще намериш нещо добро. Аз само като гледам обявите средно вървят около 1000лв. квадрата какво ще вземеш 40 кв. 2 стаи с място за по едно легло или диван и ще вървиш по стените. Не искам да те обезкуражавам, но банките нямат никаква далавера, ако ти дадат пари по ипотека и ти нямаш възможност да си плащаш, защото много трудно се продава сега и те го знаят. При смятане на доход от 2 лица се смятат и разходи за 2бр. не е се едно ти да получаваш 2 бона заплата и да имаш разход 500лв. а при двама тази сума е 1000лв. примерно. Сега кредити се отпускат при акт. 16 при ново строителство, а за панелки не се говори изобщо, стотинка не дават. Като капак на всичко най-гадното е, че взимаш едно, а връщаш 3 пъти повече. От друга страна погледнато все още е далавера като се има предвид, че под наем ти излиза почти същото. Все пак успех в начинанието! Пиши какви са отзивите от банките.
        За Търново и дума да не става,тук трябва да съм луд да търся Е ако изпадне нещо изгодно и тук няма да мисля,но по принцип тук е безбожно скъпо ,затова ако вземам нещо ще е в Горна,Лясковец,Първомайци,Самоводене,Дебелец....не що наблизо За маслото ,мерси,ще изхабя най-вероятно една тубичка,преди пак да се наложи да ви я водя ама да опита човек все пак
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Паралесов, ако искаш мога да поразпитам как вървят къщите в Дебелец. Баба ми живее там. За справка един комшия в Дебелец си продаде къщата в Велчево за 23 000лв. ако не се лъжа, но беше на зор!И все пак не забравяй, че аз от Дебелец стигам по-бързо до центъра на В.Търново, отколкото от Триъгълника в пиков час

Коментар

Ако разпиташ,инфото ще ми е много полезно ... и да прав си,страшно близо и удобно е А днес налях масълце ,но в след като покарах 40 тина километра разликата не е огромна...уви. Пак се чува някакъв лек звук,който при крайно положение вече ясно се чува...това говорим на пряла кола ест,в движение няма как да се чуе каквото и да било. сега остава помпата да се окоти и ще им много пъти мамата
            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
              Ако разпиташ,инфото ще ми е много полезно ... и да прав си,страшно близо и удобно е
              Дали си в Дебелец или Чолаковци е все едно и също. Даже си мисля, че Дебелец е по-близо до центъра на В.Търново, отколкото Чолаковци

Коментар

ами в нашата фирма , няколко човека са от Дебелец и си патуват хората , кой с кола , кой с автобуса.мисля че са 14-16 км в двете посоки . при това че караш дизел , по икономично си е и не вярвам да те спъне толкоз много....и дето Боби вика от триъгълника до центъра аз ще изгоря повече отколкот от Дебелец до Търново
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

дебелец е опция но когато децата тръгнат на училище ще е зор
                  Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Пък и там няма нищо денонощно.Все пак понякога се налага.
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

поне доставки на газ има май

Коментар

Irfan написа:
                        Пък и там няма нищо денонощно.Все пак понякога се налага.
                        Май има вече, не съм сигурен

Коментар

ний вече взехме парите,купихме къщата,че сега и деца ще раждаме неродения Петко пасти да яде... Шегата настрана,аз 18 години съм живял в Долна Оряовица,където е в пъти по-зле от Дебелец и съм свикнал,осем години съм пътувал за училище сам и не ми е било проблем с автобуса,а сега се надявам,че колкото и да е,ще мога да си карам децата с автомобил,тъй,че ако взема нещо там,минусите ги игнорирам,не мипречат,плюсовете са повече...Аз не разсъждавам като повечето българи,да живее на едно "трибуквие" от работното си място...в чужбнина хорана хората по 50 километра в едната посока пътуват,а ние тук за 15 правим трагедии Стенли,благодаря за съвета,май се оправи шума...пак се чува,но само при крайно положение и мисля,че е нормално. А днес изминах около 60 километра,като два пъти качвах арбжанаси със завоите му и засега не е мърдала течността,ще я следя и занапред
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

http://vbox7.com/play:0c66e2e4това е катастрофата на Царски и Бориов снимана от колата на Царскi (On Board)
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ицо ...само не забравяи ремонта след покупко продажбата данака жилище , данак смет ... и подружката на куща... знам , че си живял в Долна ..... но се пак да не забратяш , че една куща иска постояно рака.... и много грици
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

добо кефиш ме, уникат си майко.Пък за газа не му мислете ако ще в горно нанадолнище да сте пак ще ви докараме
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X