Ей Иван така и не го видяхй ко стана... то мн коли бяхме мн нещо.. а за днеска седяхме до края с Боби, нищо че на валя дъжда аа ИВо чакам те да смениш гумите значши.. то и аз трябва да слагам летни, ама няма лев и така..
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Ей Иван така и не го видяхй ко стана... то мн коли бяхме мн нещо.. а за днеска седяхме до края с Боби, нищо че на валя дъжда аа ИВо чакам те да смениш гумите значши.. то и аз трябва да слагам летни, ама няма лев и така..
е ти каде беше снощи че не си ме видял бре изпуснал си,не видя как тъничко го точкувах вярно че не го бих със много но пак кола и нещо не е малко
ареса ми хахаха някой се забавляват някои праят пачка ейтака се прави бизнес :П Мале голям удар беше. на Царски нищо му няма несе тревожете Паралесов: абе брат до ся веднъж несъм прочел твой пост кадето да си написал че си доволен от нещо . Мразиш че живееш ли кво ти става я се стегни малко а
Не ме познаваш достатъно,за да имаш правото на подобни заключения Ако в живота ти има на 1/10 трудности,колкото в моя,ще мислиш инъче едит- Сори,че не те кефя,но честно казано без да го приемаш лично,не ми дреме кой какво мисли за мен Бях написал доста неща,но никой не е длъжен да ми чете житието,затова и го премахнах,,,бях се опитал да обясня защо съм толкова опак(различен съм от всички,знам го),но не е нужно да навлизам в подробности. Мисля обаче,че грешиш,като си мислиш,че не обичам живота Между другото нещо,което наистина ме интересува живо -някой ако знае нещо евтинко-апартаметнетнече,къща да се продава тук или в близките селища,да свирка,,ай е време да слагам главата в торбата и да тегля жилищен кредит,така по квартири не си е работа :D
аре ся не са карайте , всеки си има различна гледна точка на живота.един приема дадено нещо по един начин , друг човек не , и аз някой път се сдухвам от простотии , на простоии се нервя и сякви лайна....кефете се на фиатките и толкоз
хабре,я дайте идея,защо от няколко дни,като позагрее колата(тоест като покарам малко) и след това при въртене волана на място се чува един лек звук ...а при пълен ляв или десен звука става много по-силен . Възможно ли е да е от намаляло хидравлично масло и ако е така,къде е е казанчето да проверя....не съм отварял да видя,най-вероятно се вижда,ама да питам,преди утре да видя едит ей сега се връщам от долу,масло ЙОК ,дайте съвет какво да купя,има ли значение ...
и при мене се чува един звук , незнам как да го определя ама само при пълен ляв , пълен десен , ма то нормално... абе мааму стара тая лампичка за спирачната течност пак ми мига и то интересно че мига когато правя ляв завой , при десен не !....... гледах за разни течове ---> нема !
Между другото нещо,което наистина ме интересува живо -някой ако знае нещо евтинко-апартаметнетнече,къща да се продава тук или в близките селища,да свирка,,ай е време да слагам главата в торбата и да тегля жилищен кредит,така по квартири не си е работа :D
Пич не те знам каква заплата получаваш, но имай в предвид, че малко си изтървал срока за кредитите, сега трябва да имаш кеш около 20% от пазарната стойност или някой да ти надпише оценката на имота, но малко трудно. На мой приятел на държавна работа с 1000 и малко отгоре заплата биха му отпуснали 40 000лв. с които малко зор може да си намериш нещо.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Аз това го мислех,но ще налея и ще следя какво ще се получи ...има масло,не е да няма съвсем,но е толкова малко,че е все едно няма. Тя нали капачката има нещо като нивомер под формата на пръчица и той не отчита нищичко,но все пак на дънцето има малко. Ще налея,поне да си свърша работата другата седмица,а после ако пак се получи,ще я водя на доктор да я прегледате Ванка,аз сега се осведомявам и да ти кажа 40 хиляди ще ме утроят ,именно сума от порядъка ми трябва...Да нямам дохода на твоят приятел,но нищо не пречи да се осведомя и да видя...+ това кредити и банки най-различни. Ще видя,ще преценя,аз не съм се разбързал,ако стане стане,ако ли не,няма да мра я :D Не знам и дали е ставало въпрос за ипотечен кредит при твоят приятел или не. има начин да излъжеш системата,че те осигуряват на повече,за ти се счете реалния доход Който не ми е толкова,но мисля,че със съкредитоискател със същия доход,двамата заедно правим повече от тази сума А това,че рядко отпускат цялата сума също ми е ясно и там си има далавера :D Обикновено продавача няма нищо против да обявим имота с 20% по-висока цена и така,тия напрактика ми осигуряват цялата сума :D Банките не пасат трева,но и не се пречат много,все пак един ипотечен кредит е с почти нулев риск за тях Ако не успея да си плащам ще ми вземат имота и пак ще си получат парите,затова ипотечните кредити не са като обикновените.И пак казвам,нито ми е някаква фикс идея и ще е трагедия да не се получи,нито пък ще ида неинформиран и ще стрелям нахалост-ако преценя ,че имам реален шанс,тогава ще се целя едит-Стенли,относно малкото,чета,че нямало разлика в маслата за скоростни кутии и хидравличните,така ли е или не? Защотo ATF намирам само за скоростни кутии
Коментар