Ей Иван така и не го видяхй ко стана... то мн коли бяхме мн нещо.. а за днеска седяхме до края с Боби, нищо че на валя дъжда аа ИВо чакам те да смениш гумите значши.. то и аз трябва да слагам летни, ама няма лев и така..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
the_biggy написа:Ей Иван така и не го видяхй ко стана... то мн коли бяхме мн нещо.. а за днеска седяхме до края с Боби, нищо че на валя дъжда аа ИВо чакам те да смениш гумите значши.. то и аз трябва да слагам летни, ама няма лев и така..
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:митак ареса ли ти .. кебапя неска ... ?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
аре ся не са карайте , всеки си има различна гледна точка на живота.един приема дадено нещо по един начин , друг човек не , и аз някой път се сдухвам от простотии , на простоии се нервя и сякви лайна....кефете се на фиатките и толкозCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
животно съм и имам нужда от разходка е тая фраза какво ви говори на едно ауди на джама :DFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
хабре,я дайте идея,защо от няколко дни,като позагрее колата(тоест като покарам малко) и след това при въртене волана на място се чува един лек звук ...а при пълен ляв или десен звука става много по-силен . Възможно ли е да е от намаляло хидравлично масло и ако е така,къде е е казанчето да проверя....не съм отварял да видя,най-вероятно се вижда,ама да питам,преди утре да видя едит ей сега се връщам от долу,масло ЙОК ,дайте съвет какво да купя,има ли значение ...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
и при мене се чува един звук , незнам как да го определя ама само при пълен ляв , пълен десен , ма то нормално... абе мааму стара тая лампичка за спирачната течност пак ми мига и то интересно че мига когато правя ляв завой , при десен не !....... гледах за разни течове ---> нема !Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
маслото трябва да бъде ATF марката няма значениеFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
а забравих най важното за да няма масло значи има течFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
paralesa написа:Между другото нещо,което наистина ме интересува живо -някой ако знае нещо евтинко-апартаметнетнече,къща да се продава тук или в близките селища,да свирка,,ай е време да слагам главата в торбата и да тегля жилищен кредит,така по квартири не си е работа :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз това го мислех,но ще налея и ще следя какво ще се получи ...има масло,не е да няма съвсем,но е толкова малко,че е все едно няма. Тя нали капачката има нещо като нивомер под формата на пръчица и той не отчита нищичко,но все пак на дънцето има малко. Ще налея,поне да си свърша работата другата седмица,а после ако пак се получи,ще я водя на доктор да я прегледате Ванка,аз сега се осведомявам и да ти кажа 40 хиляди ще ме утроят ,именно сума от порядъка ми трябва...Да нямам дохода на твоят приятел,но нищо не пречи да се осведомя и да видя...+ това кредити и банки най-различни. Ще видя,ще преценя,аз не съм се разбързал,ако стане стане,ако ли не,няма да мра я :D Не знам и дали е ставало въпрос за ипотечен кредит при твоят приятел или не. има начин да излъжеш системата,че те осигуряват на повече,за ти се счете реалния доход Който не ми е толкова,но мисля,че със съкредитоискател със същия доход,двамата заедно правим повече от тази сума А това,че рядко отпускат цялата сума също ми е ясно и там си има далавера :D Обикновено продавача няма нищо против да обявим имота с 20% по-висока цена и така,тия напрактика ми осигуряват цялата сума :D Банките не пасат трева,но и не се пречат много,все пак един ипотечен кредит е с почти нулев риск за тях Ако не успея да си плащам ще ми вземат имота и пак ще си получат парите,затова ипотечните кредити не са като обикновените.И пак казвам,нито ми е някаква фикс идея и ще е трагедия да не се получи,нито пък ще ида неинформиран и ще стрелям нахалост-ако преценя ,че имам реален шанс,тогава ще се целя едит-Стенли,относно малкото,чета,че нямало разлика в маслата за скоростни кутии и хидравличните,така ли е или не? Защотo ATF намирам само за скоростни кутииex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар