Саше ще стане косъм, режеш и слагаш отзад една решетка от тия дето ги продават по магазините, ама по-добре да е черна, че иначе много селянее.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:uBoy написа:Митак , кажи цена (долу горе) за амортисьори за моя Пуньо за отпред. На Косера ми казват че модела ми вървял само с газови и некви космически суми ми говорят. Ти какви си набил на твоята бегачка ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
van_dal написа:Саше ще стане косъм, режеш и слагаш отзад една решетка от тия дето ги продават по магазините, ама по-добре да е черна, че иначе много селянее.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
има по добър вариант в отношение цена-качество а и има 1 година гаранция ако желаеш утре се обади на митко аз ще съм проверил за точната цена и той ще ти я каже :D но мисляя че беше 72 лв или нещо таковаFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
SilenceR написа:ква е тая държава бАзилияFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
хахахахах тез наште Пунтото , Тедо смени амортисьори , аз трябва да сменям... Иво искал да сменя, и днеска един колега от колежа ми каза, че трябвало да сменя.. хаха да не би да е някво слабо място на тея Пунтота тцтцтц.... ааа и смених перката от Браво 1.4 сега очаквам да вари повече с нея хахаMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар