Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Саше ще стане косъм, режеш и слагаш отзад една решетка от тия дето ги продават по магазините, ама по-добре да е черна, че иначе много селянее.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Митак , кажи цена (долу горе) за амортисьори за моя Пуньо за отпред. На Косера ми казват че модела ми вървял само с газови и некви космически суми ми говорят. Ти какви си набил на твоята бегачка ?
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        Митак , кажи цена (долу горе) за амортисьори за моя Пуньо за отпред. На Косера ми казват че модела ми вървял само с газови и некви космически суми ми говорят. Ти какви си набил на твоята бегачка ?
        http://axm-auto.com/

Коментар

coolboby написа:
          uBoy написа:
          http://axm-auto.com/
          http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=2&modif=85&cat=34&subcat= 36&prod=505&numenkl=3&show=1
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Интересно , според сайта едното Монро струва колкото Кофап
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

van_dal написа:
              Саше ще стане косъм, режеш и слагаш отзад една решетка от тия дето ги продават по магазините, ама по-добре да е черна, че иначе много селянее.
              мрежата задължително ще е черна да ... :D и аз мисля да се ориентирам към КОФАП ...
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Каяба или Кофаб ?какво мислите ?Монро не искам

Коментар

има по добър вариант в отношение цена-качество а и има 1 година гаранция ако желаеш утре се обади на митко аз ще съм проверил за точната цена и той ще ти я каже :D но мисляя че беше 72 лв или нещо такова
                  Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

спомени марка :P

Коментар

uBoy написа:
                      Каяба или Кофаб ?какво мислите ?Монро не искам
                      За Каяба съм чувал добри отзиви . Аз съм с Кофап , но не ме кефи нещо

Коментар

и при мен везните клонят към Каяба за сега Кофапа кви бяха по народност ? :D базилски ?

Коментар

ква е тая държава бАзилия
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

разбра ма , не са прай :DАми стандарт на моя пунтьо какви амортисиьори му дават ? газови или маслени ?

Коментар

SilenceR написа:
                              ква е тая държава бАзилия
                              Жан Фредерик Базил, по-известен само като Фредерик Базил (френски Jean Frédéric Bazille), 1841--1870) е френски художник- живописец, един от основателите на ... ми явно Базилия Маслени са . С газови дали няма да се разлопа много

Коментар

хахахахах тез наште Пунтото , Тедо смени амортисьори , аз трябва да сменям... Иво искал да сменя, и днеска един колега от колежа ми каза, че трябвало да сменя.. хаха да не би да е някво слабо място на тея Пунтота тцтцтц.... ааа и смених перката от Браво 1.4 сега очаквам да вари повече с нея хаха
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X