май се подиграваш ама ще видим кои ще си седи в двора и ще си пиива ракика оТкачих днеска ............. докато опрая всичките цветя , раиграса , дравчета, асмите..... после колата и то стаана 7 часа
Протест просто нямаше................ ПИСНА МИ ОТ ТАЯ КОЧИНА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДНЕСКА МИ ФЪРЛИ ПЕРКАТА .. НЕ МОЖА ДА ЗАЕЪРТИ КО СТАНА И ЦЯЛАТА ЗАМИНА И СЕГА УТРЕ ЛИ КОГА ЩЕ КУПУВАМ НОВА... НЯКОЙ ДА ИМА ИЛИ ДА ЗЕМАМ ОТ МОРГА Я КАЖЕТЕ...
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
[quote="the_biggy"]Протест просто нямаше................ ПИСНА МИ ОТ ТАЯ КОЧИНА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДНЕСКА МИ ФЪРЛИ ПЕРКАТА .. НЕ МОЖА ДА ЗАЕЪРТИ КО СТАНА И ЦЯЛАТА ЗАМИНА И СЕГА УТРЕ ЛИ КОГА ЩЕ КУПУВАМ НОВА... НЯКОЙ ДА ИМА ИЛИ ДА ЗЕМАМ ОТ МОРГА Я КАЖЕТЕ...[/quoteхахаха аэ вчера идвах до търново и ми изкипя антивриза добре че навреме я видях че е минала 100 градуса че щях да я окотя :D
и аз имам проблеми с топлото време , сега нямам , ама като станат 35-40 градуса и много ми се вдигат градусите ... един колега ми даде стария си термостат от типото.каза че с него не му загрявала лятото , пък зимата не топлел
Протест просто нямаше................ ПИСНА МИ ОТ ТАЯ КОЧИНА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДНЕСКА МИ ФЪРЛИ ПЕРКАТА .. НЕ МОЖА ДА ЗАЕЪРТИ КО СТАНА И ЦЯЛАТА ЗАМИНА И СЕГА УТРЕ ЛИ КОГА ЩЕ КУПУВАМ НОВА... НЯКОЙ ДА ИМА ИЛИ ДА ЗЕМАМ ОТ МОРГА Я КАЖЕТЕ...
споко бе нем на другото ми пунто като се прееба перката и сложих от Шкода Октавиа ся докато заварти и спира щото охлажда адски бързо. е консумацоята е голяма ама си заслужава земай една перка от пунто от моргата тука в наща морга има!Сашо: демек тоя термостат за нищо нестава хахахах
значи да не си играя да го слагам тогава.... ще има едно махане слагаане , да си е*е рекох да го пробвам просто как ще е . дали изобщо от термостата или и аз незнам....идва ми няква идея със решетката мейду фаровете , някак си да се преработи да може да влиза повече въздух към радиатора ....това в червеното да го няма.... има много астри и вектри по тоя начин направени както аз искамедит: ей такова (кажете кво мислите)http://www.autodoplnky.cz/picture/ga..._f_black_b.jpg
Коментар