УУ щяло да има и майсторско шофиране на Царевец Утре вечер ще има гонки на Петрола... от 8-9 .. ще има доста коли .. аз мисля да варя.. Ирфане да не кажеш, че не съм те извикал после
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
УУ щяло да има и майсторско шофиране на Царевец Утре вечер ще има гонки на Петрола... от 8-9 .. ще има доста коли .. аз мисля да варя.. Ирфане да не кажеш, че не съм те извикал после
снощи имаше акция "скорпион" пред бутката за цигари имаше 2 патрулки а в къщата 10 полицая с фенерчета а на отсрешния тротоар 100 човека гледат (семкаджий) и в градинката която разделя двете платна една булка снимаше с камера
Довечера за Петрол ще ви пиша по - късно час едно др... те там сядат към 8 часа и може до 10 да почнат гонките.. ще има коли , но колко шса гонят не знам.. пишете ми за повече .. кой ще идва..
снощи имаше акция "скорпион" пред бутката за цигари имаше 2 патрулки а в къщата 10 полицая с фенерчета а на отсрешния тротоар 100 човека гледат (семкаджий) и в градинката която разделя двете платна една булка снимаше с камера
Спирам да пуша Търсих официална информация, но не мога да намеря ...
Мдааа днеска посетихме Трабат - Time Attack хахах с Росен и Тедо.. неземни бегачки имаше Пък утре е на Плевен дрифта.... ама чак вчера разбрах да го..... Довечера на Петрол за гонките са събират от 8 часа, но аз ще съм там от 8:30-9 някаде.. който иска да ми се обади за сверка..
Коментар