Аз съм си доволен от тях.Понякога надписват сметките и казват че е станала грешка а как никога не става така че да ти се даде бонус. През месец ходя да ми преизчисляват сметката и все ми връщат по 5 кинта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мангала поне си изкарва парите с труд, тъй че може и да не се отнасяш толкова пренебрежително към човека, ако ратиатора ти е метален ще го направи, а пластмасови не съм чувал да прави, но може да се е специализирал. Не ти препоръчвам да слагаш прах за запушване на течове, но ти си решаваш, най-много да се оплакваш лятото, че ти загрява, а зимата, че ти е слабо парното.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
то не е прах, а е течно.. но ми казаха не, че ще го запуши , а че ще замине водната помпа.. а както е нова не искам да ми заминава.. иии аз си намерих човек БЪЛГАРИН дет ги прай за 5-10 лв не за 20Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Tornado написа:Днес бяло Браво и сиво Пунто нещо имаха дилема срещу ЕКО.Бравото беше с вдигнат капак и мъж с работен гащеризон нещо се чудеше.Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Вчера като за добре дошъл ми сцепиха задника от бачкане сутринта в 8ч. разтоварихме 100 бутилки газ.През деня ги продадохме и вечерта дойде още един камион със 100 броя, тамън се бях зарадвал в 15ч. че няма ботилкии ще бием кучето но от Варна веднага натовароли камиона и в 18ч разтоварвахме. Абе аз като ви казвам че нямам късмет, още от първия ден ми сцепиха задника.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар