Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм си доволен от тях.Понякога надписват сметките и казват че е станала грешка а как никога не става така че да ти се даде бонус. През месец ходя да ми преизчисляват сметката и все ми връщат по 5 кинта.
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Коментар

аз също нямам проблеми с тях .. от почти 3 години съм на договор и никакви проблеми ама нямам
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Спомням си ми бяха пратили писмо да ме уведомят, че са ми объркали сметката и при следващата фактура ще ми приспаднат 1ст.

Коментар

coolboby написа:
          Спомням си ми бяха пратили писмо да ме уведомят, че са ми объркали сметката и при следващата фактура ще ми приспаднат 1ст.
          аз отдавна се отказах от тях
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Аз лично ги ползюам,но добре,че не ми се налага да ходя да им гледам безизразните лица,защото не мога да понася отегчеността във физиономиите им....имам чувството,че ме обслужва държавен чиновник
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Добри мерси аз са опрайх .. ша сипя там едно течно такова.. а за лепенето 20 лв.. да не съм луд да давам на някъж мангал пари аз няя го погледна , камо ли колата да ми прай
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Мангала поне си изкарва парите с труд, тъй че може и да не се отнасяш толкова пренебрежително към човека, ако ратиатора ти е метален ще го направи, а пластмасови не съм чувал да прави, но може да се е специализирал. Не ти препоръчвам да слагаш прах за запушване на течове, но ти си решаваш, най-много да се оплакваш лятото, че ти загрява, а зимата, че ти е слабо парното.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

то не е прах, а е течно.. но ми казаха не, че ще го запуши , а че ще замине водната помпа.. а както е нова не искам да ми заминава.. иии аз си намерих човек БЪЛГАРИН дет ги прай за 5-10 лв не за 20

Коментар

и Пласмасите ги правии а чесно казано и аз мога да ти го направя..... ае всеки може.. трябвати силикон и малко фантазия
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

къде са тея хора каде правят всичко за по 5 10лв бе :D
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Днес бяло Браво и сиво Пунто нещо имаха дилема срещу ЕКО.Бравото беше с вдигнат капак и мъж с работен гащеризон нещо се чудеше.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          Днес бяло Браво и сиво Пунто нещо имаха дилема срещу ЕКО.Бравото беше с вдигнат капак и мъж с работен гащеризон нещо се чудеше.
                          Ами на ЕКО-то точно може да е Иван - Preslan .. той работи там... ако е светлло синъо е неговото, а той бачка на ЕКО и за това е с гащеризон... аз Пунтото вече не знам .. трябва да кажеш цвят и колегите ще кажат дали е някой от техните АА Иво за тоя майстор спец на пластмаси.. той малко пенсионер се пада, ама живее ей там до свтофарите на България.. и е страшно добър и взема мн малко пари винаги.. аз съм доволен и сега имсля да варя пак при него..

Коментар

uBoy написа:
                            къде са тея хора каде правят всичко за по 5 10лв бе :D
                            На околовръстното

Коментар

италианец номер 11 да ми е честит хахаха
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Вчера като за добре дошъл ми сцепиха задника от бачкане сутринта в 8ч. разтоварихме 100 бутилки газ.През деня ги продадохме и вечерта дойде още един камион със 100 броя, тамън се бях зарадвал в 15ч. че няма ботилкии ще бием кучето но от Варна веднага натовароли камиона и в 18ч разтоварвахме. Абе аз като ви казвам че нямам късмет, още от първия ден ми сцепиха задника.
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X