Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ае я кажете повече за тия от другия форум.. кога и къде ще се събират , че да им се натресем ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Айде момчета аз тръгвам за Варната пожелайте ми успех.С моя карък по двапъти
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

много рано бе сашо и аз нямам стикер от форума имай ме впредвид
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Irfan написа:
          Айде момчета аз тръгвам за Варната пожелайте ми успех.С моя карък по двапъти
          Ко ша праиш на Варна бе, донеси ми малко морски пясък да се нажуля
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Протест в 18 часа на 22 март,пред Общината!Когато правото се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!!! Предлагам Общината и кмета да бъдат обстрелвани с яйца!Ще ходим ли кво ще прайм ???? ААА колеги да ви кажа.... в Събота от 10:00 часа пред общината ще има " Трабант Фест" и там ще обикаляли града.. който иска може да отидем , ще има забава
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Звучи интересно и трябва да се види
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз си мисля ,че на Стиит парада ще ми по веселоо.... от колко да се ядосвам на Кмета....
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Добо честито предупреждение . На мен пък много ми хареса твойто определение
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Пичове, кажете къде и кога ще ги давате тези стикери и аз да дойда бре. Тъкмо да се запознаем.
                    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
                    харчи: DOSTA

Коментар

Някой има ли човек дето лепи радиатори ?
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

да не би да тече твоя ?най добре селепи с нов май, аз така направих
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

По никакъв повод не трябва да имате вземане даване с Мтел и всякакви такива измислени мобилни оператори !!!

Коментар

тоя модератор ми има зъб но както и да е... а буги в Малаата при Бай Али.... 20 лева......
                            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ние имаме вземане даване само с тел а и със свински опашки
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

coolboby написа:
                                По никакъв повод не трябва да имате вземане даване с Мтел и всякакви такива измислени мобилни оператори !!!
                                Кво стана пак бре?Добо,абе тоя много отворен,да дойде да го видиме колко е сербез...ти го биеш на 100метра,а после аз фърлям една гора бой и да си ходи
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X