Аз до сега не съм ходил на тези срещи, но до колкото знам би трябвало да има някакви карти за членство. от къде да се вземат? А що се късае за нащи ченгета то те са много добри. Преди време ми тряснаха акт че съм минал не от където трябва и му викам че не съм от тука и не познавам улиците а онзи ме усчетоводява. Същия кавал се вози и спира до мерцедес и казва на водача му/ руса мацка/ да се махне а тя само смъкна прозореца и им вика "бе какво си се разсвирили и развикали " затвори си прозореца и хич не беше там,а милиционерите си подвиха опашките и айдееееееееее да спират хорица дето едвам им кретат колиците.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абсолютно си прав за това с куките... гледат как да вземат от бедните хорица , каращи средностатистически(баси думата) коли.......................... началник значи като имам проблеми с куките , да ти звъня , ти ще уреждаш работата ... :Pп.п. никаквка членска карта не ти трябва , щом караш фиат то това ти е членската карта ....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
не нямам ... ама имам като моя надпис :НЕ НА ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА. мисля че имам 4-5 бройки , който иска да свирка....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c&start=15да иво дето вика , днеска си правихме майтапи с колегите , махнали ми на ДУПКИТЕ , Д и П , и сложили П и Ти става *У*КИТЕ ама аз си го оправих после :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
Сашо ти все ше ми даваш стикер и все не можем да се засечем То не само от един вече имам нужда,щото и моя се оръфал даго ева... вече съм от fiat forum Bulga i Абре на България 38 спира една брава с червен стикер ако не се лъжа на предния джам....тоя от "ония" ли и е или Аз между другото познавам по една случайност един пич с браво от форума им...Даскалче в Първомайци,точен е човека,клиент е на фирмата в която бачкам и още в началото,докато не знаех къде е по-гот преглеждах и форума им(после ми затъпя там,тук по-яко ) и попаднах на негови снимки....Това е готина идея да им се натресем на срещата....предполагам не само няма да ни гледат накриво,а и ще им кеф да си полафим. Аз съм за,като си уредят дата и да се разберем да им направим едно гости....Всъщност защо да чакаме дотогава??? Защо не се съберем с тях и да си направим една регионална среща някой топла неделя идния месец? Да направим една колона от фиатки да обиколим малко улиците и ходим някъде на хава...скари бириex.Мареа ТД100
Коментар
-
:D:D: 6ok i ujas...... napravo se radvam 4e ne jiveq v turnovo az seki den 6tqx da smenqm broni i gumi .... :D:D apak da popitam za tezi stikeri az shte moga li da vzema edin ako ima de 4e v petuk sutrinta imam idvane do turnovo da karam edni priqtel4eta na izpit i se se kanq da idvam v nedelq na nqkoi sbirka ama sum narabota... i svur6vam kusno ;(
Коментар
-
мен не ме бърка да ти дам , ама незнам как ще се засечем . тряя да го измислим... пиши тия дни да се разберем нещо.значи аз съм от 9 и 30 на работа9 некъде гледам да съм в офиса ... преди това може да го лепнем.кажи само отвън ли искаш да го лепим(ако ти е затъмнен задния джам) или отвътре , ако не е затъмнен.... моя е отвънка и нема проблеми , седи си . само кофти става като има лед и почнеш да го стържеш , падат и буквите.ма то ся вече е по топло.нема проблеми.таман да си видим темпричките а и колега пиши на Кирилица , да не ти хакнат някой предупреждение модовете...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар