То всъщност ние нямаме нищо общо с тях, аз познавам само един от тях, пробвах да го вербувам ама не се поддаде Може да се съберем и да ги видим що за компания са...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз и там имам регистрациа и няколко добри приятеля и като цяло никой от нас който отиде на срещата няма да бъде върнат а ще бъде радушно приет :D пък куките ме спират на аварийни не се представят и се прават на велики защото не съм бил дал предимство на едно беемве и като ме провериха основно меследиха от далеко чак до вкъщи но днес ще има за тях изненада още вчера съм задвижил вишите ешалони и бяха установени кои са точно и днес ще иманабиване на канчето но както се казва шаансссFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Пууу днеска бях бесен докат си намеря книжката , че карах тоз котър кат бесен чак не очаквах , че толкоз мн варял хахахахха .. ама не е здравословно да са нервя, шот го изкарвам на колатаMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар