Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре има формула от 13:30 нека да се видим след финала
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Вандале, Вандале, преди да си се оплакал аз вече разбрах какво ти се е случило Един приятел ми показа снимка и първо се сетих за теб, след като даде zoom и те разпознах. Да живее 12mpx. Съжалявам за теб !!! Ако имаш нерви и възможност, съди до дупка общината !!!

Коментар

Вандале ко стана бе ?? Аз днеска ти свиряя с колата покрей Васил Левски, ама кой да види.. само Росен ма видя, ма той беше пешеходец тогаз
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

да бе вандале има те на стената във фейсбук, я кажи на клюкарките какво е станало пък може да те споменът във някое тяхно интервю по вестниците
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
            да бе вандале има те на стената във фейсбук, я кажи на клюкарките какво е станало пък може да те споменът във някое тяхно интервю по вестниците
            Аз го тагнах, след като случайно един приятел го щракнал...

Коментар

гумата ли спука брат , кво стана.....
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Утре ще има на полигона 12 часа ... който иска да ми пише да ходим заедно... а за срешата предлагам 15 часа .. някой др час ?
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

казах, че утре има формула но някой явно не са ме чули. Тя започва в 13:30 и е поне 2ч нека да се видим по-късно към 16:30

Коментар

Irfan написа:
                    казах, че утре има формула но някой явно не са ме чули. Тя започва в 13:30 и е поне 2ч нека да се видим по-късно към 16:30
                    Аз лично ще гледам Формулата ...13:30Формула 1 - студио13:55Формула 1 - първи кръг от сезон 2010 за голямата награда на Бахрейн, състезание16:05 - край
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мдааааа една гума замина в небититето, както и много нерви, на всичкото отгоре куките ми отказаха да ми напишат протокол и изкараха мен виновен, бил съм влязъл в насрещното то там е една поляна от дупки, няма знаци, маркировка, каквото и да било, яд ме е че не ги оставих да ми пишат акт. Утре ще гледам Шумахер, после може да пием по нещо, ама ако няма да правим разходки, че съм с патерица и без лев. Ето и снимки за нещастието ми Сега между другото минах преди минути от там пак и видях, че ченгелите са обезопасили мястото с две огради подпрени на триъгълник, въпреки че аз се погрижих за това веднага след като спуках гумата те са доизкусурили работата.
                      Прикачени файлове
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

брат ако съм на тебе отивам долу в кат .., влизаш при главния николай и му казваш тай тай еди си кво си еди си що си нарязах си гумата от тия дупки и ваште колеги не искаха да ми напишат протокол много добре знаете какво е положението ала бала .., и те би трябвало да ти напишат протокол БЕЗ АКТ .., аз така направих като минах през дупката и стана .., но нищо не губиш да пробваш .., ама да знаеш може да ти дадат протокол и БЕЗ АКТ .., АКТА ти го пишат нарочно .., щото тоя дето ми писа проткола каза " ам акт да му пиша ли " вика на шефа си а той каза " не не без акт" и не ми писа нищо и ми написа протокол .. ПОКАЖИ МУ И СНИМКИТЕ ...
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

И аз ходих при тоя Папагаллл но не ми даде акт .... защото на ден ходили по 100 човека при него заради дупки и му писнало........................ Дано да ти даде...............
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Просто не попаднах на свестни полицаи, ще се разправям по случая в понеделник, познавам някои хора, но не искам да ги занимавам с глупости, ще видя какво ще кажат от ЗД-то, тогава ще видим какво ще правя.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                              Просто не попаднах на свестни полицаи, ще се разправям по случая в понеделник, познавам някои хора, но не искам да ги занимавам с глупости, ще видя какво ще кажат от ЗД-то, тогава ще видим какво ще правя.
                              за да ти платят нещо искат протокол ... , а както казва добо .. може би вече да е станало по трудно с вземането ..но ако имаш някой връзка бутни няма да имаш грам проблем тогава
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ако си с каско май протокол не ти трябва? или се лъжа Съжалявам за случилото се,голям бербат си случил...поне е със зимните гуми или бъркам...всмисъл,слагаш летаците и газ.То май вече сняг наистина няма да има Аз се разминах тая вечер насмалко с подобно мазало...прибирам се и на шереметя в тъмното поради насрещните ксенони не прецених,че локвата не е само локва...беше си дълбока яма,за щастие не много широка. Минах с около 50-60 през нея и само сварих да изпсувам зверски....като се прибирам насам само се молех да не усетя вибрации(най-много да бях спукал гума или кривил джанта,щото със сигурност не опря друго)...е нямаше,не и повече от обичайните по тия невероятни улици. Погледнах си с надежда гумата като се прибрах,беше ОК...джантата също. Обаче така се е разлопала тая кола,че ще откача някой ден...Аз ако бях на теб не бих издържал и на думите да ми пишат акт,щях да отнеса арест за опит за побой...Толкова ми е кипнало вече с тия ями,че малко ми трябва
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X