Утре има формула от 13:30 нека да се видим след финала
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irfan написа:казах, че утре има формула но някой явно не са ме чули. Тя започва в 13:30 и е поне 2ч нека да се видим по-късно към 16:30Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Мдааааа една гума замина в небититето, както и много нерви, на всичкото отгоре куките ми отказаха да ми напишат протокол и изкараха мен виновен, бил съм влязъл в насрещното то там е една поляна от дупки, няма знаци, маркировка, каквото и да било, яд ме е че не ги оставих да ми пишат акт. Утре ще гледам Шумахер, после може да пием по нещо, ама ако няма да правим разходки, че съм с патерица и без лев. Ето и снимки за нещастието ми Сега между другото минах преди минути от там пак и видях, че ченгелите са обезопасили мястото с две огради подпрени на триъгълник, въпреки че аз се погрижих за това веднага след като спуках гумата те са доизкусурили работата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
брат ако съм на тебе отивам долу в кат .., влизаш при главния николай и му казваш тай тай еди си кво си еди си що си нарязах си гумата от тия дупки и ваште колеги не искаха да ми напишат протокол много добре знаете какво е положението ала бала .., и те би трябвало да ти напишат протокол БЕЗ АКТ .., аз така направих като минах през дупката и стана .., но нищо не губиш да пробваш .., ама да знаеш може да ти дадат протокол и БЕЗ АКТ .., АКТА ти го пишат нарочно .., щото тоя дето ми писа проткола каза " ам акт да му пиша ли " вика на шефа си а той каза " не не без акт" и не ми писа нищо и ми написа протокол .. ПОКАЖИ МУ И СНИМКИТЕ ...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Просто не попаднах на свестни полицаи, ще се разправям по случая в понеделник, познавам някои хора, но не искам да ги занимавам с глупости, ще видя какво ще кажат от ЗД-то, тогава ще видим какво ще правя.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Просто не попаднах на свестни полицаи, ще се разправям по случая в понеделник, познавам някои хора, но не искам да ги занимавам с глупости, ще видя какво ще кажат от ЗД-то, тогава ще видим какво ще правя.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ако си с каско май протокол не ти трябва? или се лъжа Съжалявам за случилото се,голям бербат си случил...поне е със зимните гуми или бъркам...всмисъл,слагаш летаците и газ.То май вече сняг наистина няма да има Аз се разминах тая вечер насмалко с подобно мазало...прибирам се и на шереметя в тъмното поради насрещните ксенони не прецених,че локвата не е само локва...беше си дълбока яма,за щастие не много широка. Минах с около 50-60 през нея и само сварих да изпсувам зверски....като се прибирам насам само се молех да не усетя вибрации(най-много да бях спукал гума или кривил джанта,щото със сигурност не опря друго)...е нямаше,не и повече от обичайните по тия невероятни улици. Погледнах си с надежда гумата като се прибрах,беше ОК...джантата също. Обаче така се е разлопала тая кола,че ще откача някой ден...Аз ако бях на теб не бих издържал и на думите да ми пишат акт,щях да отнеса арест за опит за побой...Толкова ми е кипнало вече с тия ями,че малко ми трябваex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар