Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съжелявам, че не можах да дойда, жалко че всичко се е провалило....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

напротив така се почва, но всичко в българия накрая се опорочава с политика
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

paralesa написа:
        ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!!
        Още когато Боби ми каза за протеста , знаех , че ще бъде пародия ... Ирфан призова всички да затворим пътя като застанем на пешеходната , но било грозно това според фейсбукърите ? Полицаите затвориха пътя за по-малко от 5 минути , колкото да ги хванат камерите ... снегорините минаваха като на парад постоянно ... За другия път обграждаме кметството , докато кмета е вътре , и никакво пускане да излезе И все пак , присъствието на Фиат и Алфа форума беше най-силно Дори по БТВ дадоха надписа на форума от Темпрата
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

stenli_m написа:
          напротив така се почва, но всичко в българия накрая се опорочава с политика
          Да наистина така се почва, надявам се другия път да има повече хора, но целта на този протест, наистина беше друга, а и изобщо не беше организирано добре, поне да си бяха избрали свестен говорител. Според мен снега и гадните условия спряха много от хората да не отидат на този протест, дори и аз пропуснах, понеже бях на работа.

Коментар

coolboby написа:
            paralesa написа:
            целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвам
            Що? Щот 9/10 от тези, който дойдоха, дойдоха именно заради сеира, който ще направят 1/10 от присъстващите.Подкрепям Ирфан в това което се опита да направи!
            За съжаление,без да ми се обижда никой и от нас имаше "семкаджии" Поне "редовните" тук си знаехме защо сме отишли. Дано има някакъв ефект-ама наистина ефект за улиците,все пак въпреки пародията се разбра защо сме там и какво искаме. Ако няма ефект,следващия път поне да е хубаво времето,да дойдат повече семкаджии то покрай сухото гори и мокрото,тъй,че и тях ще повлечем ,стига кукерите да не ни се опъват!Аз съм готов да отнеса няколко палки и един арест,стига да се получи това,за което наистина сме там.
            ex.Мареа ТД100

Коментар

джанти много яко ама простооо Уникат.................250 лева + 6 броя гуми... и може да се пазарим за болтовете
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

дай снимки
                Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

е вие най яките джати в Велико Търново ли не сте виждали ?
                  dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Колеги я вижте тоя линк и да внимаваме http://dnesbg.com/index.php?page=New...age&id=12879А за неделя някой нещо.. викам да варим да дрифтим някаде
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                      А за неделя някой нещо.. викам да варим да дрифтим някаде
                      До тогава помен от сняг няма да има

Коментар

Плевен ?
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

the_biggy написа:
                          Колеги я вижте тоя линк и да внимаваме http://dnesbg.com/index.php?page=New...sPage&id=12879
                          Добре де там последно с колко трябва да се минава
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Там ограничението е 60, до колкото си спомням, ама те до колкото знам са нагласени да отчитат само големите нарушения над 30км./ч. защото иначе системата ще се побърка, така като гледам и в статията пише за нарушения м/у 30-40км./ч.

Коментар

да Ванка и аз така знам , един човек дето бачка в валито по същия начин каза , лови ги тия дето са с 30 км/ч отгоре, тей че със 60-70 е нормално според мен да се минава...
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ДА ограничението там е 60...а тоя дето е минал със 160-но комент ама другия дето 13 пъти е засичан,направо обира точките и бие с нокаут всички Колко пъти в тъмното са ме изпреварвали там и съм виждал да ги засича ))))))) Единия по моя "вина" го засякоха признавам си ... Някакъв неориентиран варненец беше . Че кара си оня излизайки от града и ми скъса нервите по моста след бирената и после по еднопосочното (тъй де с мантинелата по средата) ,сигурно се влачеше с 40,но като дам ляв мигач и ми ускорява,прибирам се аз и след 200 метра той намаля,така на три пъти,накрая видях,че на лукойла няма полицаи и го вземах със голяма засилка иизаднего и забих муцината пред него,ей тъй да види хубаво ли е ...Оня явно изнерви на макс(както и аз между другото) и преди камерата където платното става двулентово ми би левия,аз му ускорих,ама стигайки камерата върнах газта...минал съм край нея с не повече от 65-70(не знаех как са нбагласени и викам снима ме) ,но оня в същия момент ме взе като спрял...е викам си честито,аз акта ще си го платя,но тоя остана без книжка Е после разбрах,че малките нарушения не се снимат и отдъхнах,чак ми стана жал за нещастика дето ще си го отнесе,а аз сух :D Интересно е как снима камерата там...нощем си личи най-добре,но ако не гледаш в нея,пак няма да разбереш...няма светкавица като едновремшните,само долния сектор на камерата под обектива май се пада,светва червено и угасва ...и толкоз,после чакаш честитката. А тия идващи от София най-го отнасят,защото като е насочена в обратна посока си мислят,че тях не ги снима ...е да ма не е така Всичко снима мама й стара,а още не се е намерил някой да и "види сметката"
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X