Още когато Боби ми каза за протеста , знаех , че ще бъде пародия ... Ирфан призова всички да затворим пътя като застанем на пешеходната , но било грозно това според фейсбукърите ? Полицаите затвориха пътя за по-малко от 5 минути , колкото да ги хванат камерите ... снегорините минаваха като на парад постоянно ... За другия път обграждаме кметството , докато кмета е вътре , и никакво пускане да излезе И все пак , присъствието на Фиат и Алфа форума беше най-силно Дори по БТВ дадоха надписа на форума от Темпрата
напротив така се почва, но всичко в българия накрая се опорочава с политика
Да наистина така се почва, надявам се другия път да има повече хора, но целта на този протест, наистина беше друга, а и изобщо не беше организирано добре, поне да си бяха избрали свестен говорител. Според мен снега и гадните условия спряха много от хората да не отидат на този протест, дори и аз пропуснах, понеже бях на работа.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвам
Що? Щот 9/10 от тези, който дойдоха, дойдоха именно заради сеира, който ще направят 1/10 от присъстващите.Подкрепям Ирфан в това което се опита да направи!
За съжаление,без да ми се обижда никой и от нас имаше "семкаджии" Поне "редовните" тук си знаехме защо сме отишли. Дано има някакъв ефект-ама наистина ефект за улиците,все пак въпреки пародията се разбра защо сме там и какво искаме. Ако няма ефект,следващия път поне да е хубаво времето,да дойдат повече семкаджии то покрай сухото гори и мокрото,тъй,че и тях ще повлечем ,стига кукерите да не ни се опъват!Аз съм готов да отнеса няколко палки и един арест,стига да се получи това,за което наистина сме там.
Там ограничението е 60, до колкото си спомням, ама те до колкото знам са нагласени да отчитат само големите нарушения над 30км./ч. защото иначе системата ще се побърка, така като гледам и в статията пише за нарушения м/у 30-40км./ч.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
да Ванка и аз така знам , един човек дето бачка в валито по същия начин каза , лови ги тия дето са с 30 км/ч отгоре, тей че със 60-70 е нормално според мен да се минава...
ДА ограничението там е 60...а тоя дето е минал със 160-но комент ама другия дето 13 пъти е засичан,направо обира точките и бие с нокаут всички Колко пъти в тъмното са ме изпреварвали там и съм виждал да ги засича ))))))) Единия по моя "вина" го засякоха признавам си ... Някакъв неориентиран варненец беше . Че кара си оня излизайки от града и ми скъса нервите по моста след бирената и после по еднопосочното (тъй де с мантинелата по средата) ,сигурно се влачеше с 40,но като дам ляв мигач и ми ускорява,прибирам се аз и след 200 метра той намаля,така на три пъти,накрая видях,че на лукойла няма полицаи и го вземах със голяма засилка иизаднего и забих муцината пред него,ей тъй да види хубаво ли е ...Оня явно изнерви на макс(както и аз между другото) и преди камерата където платното става двулентово ми би левия,аз му ускорих,ама стигайки камерата върнах газта...минал съм край нея с не повече от 65-70(не знаех как са нбагласени и викам снима ме) ,но оня в същия момент ме взе като спрял...е викам си честито,аз акта ще си го платя,но тоя остана без книжка Е после разбрах,че малките нарушения не се снимат и отдъхнах,чак ми стана жал за нещастика дето ще си го отнесе,а аз сух :D Интересно е как снима камерата там...нощем си личи най-добре,но ако не гледаш в нея,пак няма да разбереш...няма светкавица като едновремшните,само долния сектор на камерата под обектива май се пада,светва червено и угасва ...и толкоз,после чакаш честитката. А тия идващи от София най-го отнасят,защото като е насочена в обратна посока си мислят,че тях не ги снима ...е да ма не е така Всичко снима мама й стара,а още не се е намерил някой да и "види сметката"
Коментар