Пускайте тук клипове и информация от днешното събитие.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

s00rry написа:хахаха те като се та видяли с тая дупка и са те нападнали за интервюта.. пфф :D     http://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/prot/

Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD http://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/prot/

Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
 Коментар
- 

е писахме му от на мойта профила(Ivelina Georgieva) прочете ли и дали ти хареса?опитах се да не правя правописни грешки заради теб да не ми се карашcoolboby написа:Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
 Коментар
- 

Трябваше под коментара му. А не отделно.Irfan написа:е писахме му от на мойта профила(Ivelina Georgieva) прочете ли и дали ти хареса?coolboby написа:Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."     Но какво толкова да му се обесняваш Но какво толкова да му се обесняваш  
 Коментар
- 

Мисля да направя паралелен протест пред общината със затваряне на главната улица вече има желаещи 8 от 10 във на ония мишоци групата те не искат да се запълнят дупките а да махнат кмета и това не беше протест а те дирекно нападат кмета да си подаде оставката немога да ги разпера всичко е политически настроено а дупките са само за прикритие ако направят пак ще се провалятне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
 Коментар
- 

Що? Щот 9/10 от тези, който дойдоха, дойдоха именно заради сеира, който ще направят 1/10 от присъстващите.Подкрепям Ирфан в това което се опита да направи!paralesa написа:целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ?  Аз повече в политически митинги няма да участвам ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ?  Аз повече в политически митинги няма да участвам 
 Коментар
- 

прав си всичко беше политическо ваобще не е заради дупките циркаджииparalesa написа:целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ?  Аз повече в политически митинги няма да участвам ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ?  Аз повече в политически митинги няма да участвам не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар