Пускайте тук клипове и информация от днешното събитие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
s00rry написа:хахаха те като се та видяли с тая дупка и са те нападнали за интервюта.. пфф :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
coolboby написа:Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Irfan написа:coolboby написа:Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."
Коментар
-
Мисля да направя паралелен протест пред общината със затваряне на главната улица вече има желаещи 8 от 10 във на ония мишоци групата те не искат да се запълнят дупките а да махнат кмета и това не беше протест а те дирекно нападат кмета да си подаде оставката немога да ги разпера всичко е политически настроено а дупките са само за прикритие ако направят пак ще се провалятне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
paralesa написа:целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвам
Коментар
-
paralesa написа:целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвамне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар