Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пускайте тук клипове и информация от днешното събитие.

Коментар

хахаха те като се та видяли с тая дупка и са те нападнали за интервюта.. пфф :D
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        хахаха те като се та видяли с тая дупка и са те нападнали за интервюта.. пфф :D
        http://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/prot/
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

http://www.facebook.com/video/video....0748415&ref=mf

Коментар

Хахаххаха вече си имаме Медина Звезда.................АХхХАхаххХАаха
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

по БТВ новините само Митака дадоха.. и аз се видях в далечината... и на Сашо Темпрата дадоха с надписа обаче мойта кола я нямаше
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                по БТВ новините само Митака дадоха.. и аз се видях в далечината... и на Сашо Темпрата дадоха с надписа обаче мойта кола я нямаше
                вхв ам ся кво ще прайм .., като те няма..... да се обадим на борисов да оправи нещата . .
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

След 10 мин. репортаж по НОВА.

Коментар

Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."И не е само този коментар по повод "озни младеж" сиреч Ирфан

Коментар

coolboby написа:
                      Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."
                      е писахме му от на мойта профила(Ivelina Georgieva) прочете ли и дали ти хареса?опитах се да не правя правописни грешки заради теб да не ми се караш
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                        coolboby написа:
                        Цитат от групата за дупките във Фейсбук - " А младежът който приканваше за блокада на движението?Просто как да го коментирам-неосъзната нужда за изява ли?Хм... Оставям това на всички вас.Пишете,моля..."
                        е писахме му от на мойта профила(Ivelina Georgieva) прочете ли и дали ти хареса?
                        Трябваше под коментара му. А не отделно. Но какво толкова да му се обесняваш

Коментар

Мисля да направя паралелен протест пред общината със затваряне на главната улица вече има желаещи 8 от 10 във на ония мишоци групата те не искат да се запълнят дупките а да махнат кмета и това не беше протест а те дирекно нападат кмета да си подаде оставката немога да ги разпера всичко е политически настроено а дупките са само за прикритие ако направят пак ще се провалят
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвам
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                              целта не беше май да се гледаме на камерите... ама карай,то цялата работа беше опорочена,ей на това му се казва ПАРОДИЯ!!! Аз затова и като дойде оня с бъгито и си тръгнах...ЗАщО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПЪТЯ? Аз повече в политически митинги няма да участвам
                              Що? Щот 9/10 от тези, който дойдоха, дойдоха именно заради сеира, който ще направят 1/10 от присъстващите.Подкрепям Ирфан в това което се опита да направи!

Коментар

paralesa написа:
                                прав си всичко беше политическо ваобще не е заради дупките циркаджии

Коментар

Working...
                                X