Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добре че ги гледам на лаптопа че да го обръщам настрани да ги зяпам нормално :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

другия път може пак ...кофтито обаче че сме различни двигатели и все ще се случи единия да е прецакан...
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ае по добре да слезите до нас .... правата е по дулга и по широко..... от моста кам Бента или Лачитата до реката...
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

coolboby написа:
          RoMeO_156_GTA написа:
          JacK`DanielS написа:
          така като гледам ще има протест срешу Росен затова че не качва клиповете ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!!!
          Тя стачката във вторник не е ли заради това точно А за Росен имам утешителна награда една Алфа 1.8 и тогава ще спи спокойно
          Ако имаш предвид на Бруно Алфата, тя понавървява бая, така чувам ...
          Просто шофера го хапе много Върви си точно както трябва , понеже мотора е в много добро здраве и сменя всичко необходимо на време :D
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

SilenceR написа:
            другия път може пак ...кофтито обаче че сме различни двигатели и все ще се случи единия да е прецакан...
            а бе те и едни и същи двигатели да са пак трябва единия да е прецакан иначе няма да е интересно.ОБЯВА: мареа 1.6 на газ бартер за пунто 1.2 спортинг или 1.4 спешно
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

колко ще доплащаш
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

без доплащане може и ударено спешно бартера е валиден до 15.03.2010г и не по късно Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Ирфановица, добовица, 2-те митьовици, едната иваньовица - честит празник мили дами. Желая ви много здраве, щастие и едно много хубаво отпразнуваме и да ви обсипят с изненади

Коментар

Момчета утре последно кво ще се разбираме , както Боби вика да се чакаме 15:20 някъде на стадиона и да потегляме надоло....направо кажете на някои ваши приятели и те да идат на стадиона , иа да правим колоната нататъка...
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                      Боби вика да се чакаме 15:20 някъде на стадиона и да потегляме надоло....
                      Боби каза и 15 Предлагам до 15:30 чакаме и който дошъл - дошъл! Долу със сигурност ще е лудница.И между другото да няма путкенски изпълнения - вали сняг..ала-бала.. !!!!

Коментар

ае боби ти за довечера няма ли да намериш някоя Бобовица да и пръснеш хралупката............
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                          ае боби ти за довечера няма ли да намериш някоя Бобовица да и пръснеш хралупката............
                          ТцЪ Не съм по сериозните обвързвания Все още съм млад, не искам да се заробвам

Коментар

Еййй снощи пак ми звъняха на петрола за гонки.. ходих.. чаках ги ч час , че ми писна докат са нагласят да тръгнат иии накрая едно БМВ 2.5 192 коня сложило на сичките там по 2-3 коли и сичките се отказали от колите си, а викаха, че мн варели хахахаха че ми звънят в 11 вечерта да ми кажат колко много не варят утре 15:15 на стадиона да Ама никой едно мерси не каза за тва, че съм добре обучен да пускам стартовете еййййййййййййй неблагодарници такива ...
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

dEv # LiFe sTyLe

Коментар

утр и аз ще успея да дойда на стадиона само да не ми мине черна котка пътя 15:00

Коментар

Working...
                                X