Сега гледах по Видеосат , започнали са да запълват дупките и уж обещаха Днес сутринта също видях машините в действие . Напредък , макар и малък Дано не е само за залъгване
Колеги, къде около Търново човек може да си направи няколко дължини/ ластици/гонки или както го наричате, без да има притеснения че ще го щтракнат полицаитеНавивам един приятел с една Селика да си направим кефа, та да видя как върви нафтовата ми печка.
Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Колеги, къде около Търново човек може да си направи няколко дължини/ ластици/гонки или както го наричате, без да има притеснения че ще го щтракнат полицаитеНавивам един приятел с една Селика да си направим кефа, та да видя как върви нафтовата ми печка.
Колега я кажи каква е тая Селика...? А за прави.. колкот щеш у Търново.. като тръгнеш на излизане от бенизностанция Петрол... цялата права е твоя.. след нея надясно за тръгване към София.. там правата е по почече от 1 км така, че не е никъв пробелм там... поне ние лятото там си правихме почти всяка вечер
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Колега я кажи каква е тая Селика...? А за прави.. колкот щеш у Търново.. като тръгнеш на излизане от бенизностанция Петрол... цялата права е твоя.. след нея надясно за тръгване към София.. там правата е по почече от 1 км така, че не е никъв пробелм там... поне ние лятото там си правихме почти всяка вечер
Тези места ги знам , но там дебнат понякога, а са станали много алчни :D
Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Сега гледах по Видеосат , започнали са да запълват дупките и уж обещаха Днес сутринта също видях машините в действие . Напредък , макар и малък Дано не е само за залъгване
то дупките са ясни ние не искаме да ги запълват а да сменят асфалт и да пускат пътен възел качица иначе ако искат по цял ден да пълнят пак няма да ги напълнят.и какви са тези стикери кадето се раздават. то е хубаво да доядат не само медии а и представители от правителството. да не го хвалят тоя бойко толкова защото само престъпници става да лови а то в България те нямат свършване пък че сме в криза и някой държави вече излязоха а ние сме до под кривата круша. и така аз ако успея ще дойда ако ли не поне ще мина за малко на протеста но със сигурност го подкрепям.и така кого казахте че ще сваляме кмет или премиер.
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
ами алчни ще са и те семейства хранят а с тези 600лв за кого по-напред за банкате ли ,за тока ли ,за вода ли ,за нета ли,за майстора , за колата ли, за любовницата ли ,за хоремага ли ,за цигари ли да пък ние дет сме на борса да се обесим най добре поне бат бойко ще се радва че е спестил някой лев от плащане на борсата пък белким ги пренасочи към Качица че поне повече хора ще се радват че съм умрял е поне ще ми направят паметник(на качица естествено) и на него ще пише "за геройски загиналите за построяването на това архитектурно чудо на 22 век" честито на печелившите имаме познал точната дата на откриването на възела и това е ЛИЛИ ИВАНОВА ебаси тя ще е още жива( но какво се чудя)
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар