Сега гледах по Видеосат , започнали са да запълват дупките и уж обещаха Днес сутринта също видях машините в действие . Напредък , макар и малък Дано не е само за залъгване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, къде около Търново човек може да си направи няколко дължини/ ластици/гонки или както го наричате, без да има притеснения че ще го щтракнат полицаитеНавивам един приятел с една Селика да си направим кефа, та да видя как върви нафтовата ми печка.Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
pipkata написа:Колеги, къде около Търново човек може да си направи няколко дължини/ ластици/гонки или както го наричате, без да има притеснения че ще го щтракнат полицаитеНавивам един приятел с една Селика да си направим кефа, та да видя как върви нафтовата ми печка.
Коментар
-
pipkata написа:Колеги, къде около Търново човек може да си направи няколко дължини/ ластици/гонки или както го наричате, без да има притеснения че ще го щтракнат полицаитеНавивам един приятел с една Селика да си направим кефа, та да видя как върви нафтовата ми печка.Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Praslan написа:каква нафтова печка имаш бе колега?the_biggy написа:pipkata написа:Колеги, къде около Търново човек може да си направи няколко дължини/ ластици/гонки или както го наричате, без да има притеснения че ще го щтракнат полицаитеНавивам един приятел с една Селика да си направим кефа, та да видя как върви нафтовата ми печка.Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Сега гледах по Видеосат , започнали са да запълват дупките и уж обещаха Днес сутринта също видях машините в действие . Напредък , макар и малък Дано не е само за залъгванене си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
ами алчни ще са и те семейства хранят а с тези 600лв за кого по-напред за банкате ли ,за тока ли ,за вода ли ,за нета ли,за майстора , за колата ли, за любовницата ли ,за хоремага ли ,за цигари ли да пък ние дет сме на борса да се обесим най добре поне бат бойко ще се радва че е спестил някой лев от плащане на борсата пък белким ги пренасочи към Качица че поне повече хора ще се радват че съм умрял е поне ще ми направят паметник(на качица естествено) и на него ще пише "за геройски загиналите за построяването на това архитектурно чудо на 22 век" честито на печелившите имаме познал точната дата на откриването на възела и това е ЛИЛИ ИВАНОВА ебаси тя ще е още жива( но какво се чудя)не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар