Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ко става мутри . май не съм се вясвал у форума от седмица днеска с Ирфан се засякохме :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

coolboby написа:
      "9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!"Така се говори във Фейса. Там ли сме???
      бройте ме и мен
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

uBoy написа:
        ко става мутри . май не съм се вясвал у форума от седмица днеска с Ирфан се засякохме :D
        ей ти с тоз език ми се прииска да съм жена :D
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
          coolboby написа:
          "9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!"Така се говори във Фейса. Там ли сме???
          бройте ме и мен
          Нали на качица щяло да бъде? И дали ще е законен протест, или ченгелите имат право да ни закопчаят за неспазване на реда?
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

да ми закопчеят грозния дебел задник ако искат! Никого няма да закопчеят,мен друго ме притеснява,че в крайна сметка нищо няма да се получи,като гледам как се чепкат къде да е протеста...Съжалявам,че съм като развален грамофон,но просто не може така-ОВЧИ МАНТАЛИТЕТ!!! Накрая като вали и сняг половината ще откажат,другата половина ще се разцепят кой къде и накрая-чеп
            ex.Мареа ТД100

Коментар

За тези, които сега включват компютрите си и не са в течение: Протестът е насрочен за 09 Март (вторник) от 16:00ч. в парк "Руски гробища". Знаем че няма да е удобно за доста от Вас да дойдат, затова молим да направите всичко възможно и да разпространявате информацията.Колеги това ми съобщиха за последно.. абе неделя на срещата ще се разбере.. за полигон не се знае, шото май щели да спестяват пари за Плевен и Хасково там дрифта го октривали...
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

абе стига със тия полигони ...... не ви ли писна :D аз съм на линия във вторник....
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз също съм там!Имам един въпрос към Митака и Стенли(който пръв отговори) ...Питам предварително ,да знам ще я бъде ли тая дето си я мисля или да се откажа...Значи намерих стъкло за фара(пукнато ми е сегашното) и искам да го сменя,а идея си нямам ще го направя ли като хората,затова няма да рискувам. Възможно ли е докарам колата по към края на месеца(понеже УЖ ще вземаме заплати тогава ) и да направите следните интервенции- смяна на въпросното стъкло на фара,и регулиране на предния капак с идеята да се затвори проклетата фуга между капака и калника най-сетне. Ако имам и достатъчно пари,ще видим и защо и кой ремък ми просвирва,но това последното ми е ясно че ще стане,въпроса ми е за другото дали е възможно-смяна на стъклото на фара и затваряне на гадната фуга
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

жалко че няма да мога да дойда ..
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

paralesa написа:
                      Аз също съм там!Имам един въпрос към Митака и Стенли(който пръв отговори) ...Питам предварително ,да знам ще я бъде ли тая дето си я мисля или да се откажа...Значи намерих стъкло за фара(пукнато ми е сегашното) и искам да го сменя,а идея си нямам ще го направя ли като хората,затова няма да рискувам. Възможно ли е докарам колата по към края на месеца(понеже УЖ ще вземаме заплати тогава ) и да направите следните интервенции- смяна на въпросното стъкло на фара,и регулиране на предния капак с идеята да се затвори проклетата фуга между капака и калника най-сетне. Ако имам и достатъчно пари,ще видим и защо и кой ремък ми просвирва,но това последното ми е ясно че ще стане,въпроса ми е за другото дали е възможно-смяна на стъклото на фара и затваряне на гадната фуга
                      ей да бе как да не е възможно но си е играчка и ако е топло ще е по-добре

Коментар

здраве желаем аз малко ва забравих а причината е че леко смачках кочината
                        Fast and Wild!!!

Коментар

fabregas написа:
                          Ауу колега ам ти здрав ли си как си... Какво и направи , много ли я удари ?
                          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                            fabregas написа:
                            Ауу колега ам ти здрав ли си как си... Какво и направи , много ли я удари ?
                            ей я раздуй за клюкарките :P

Коментар

ами на мен ми няма нищо но счупих крака на един човек а на мазата 2 калника преден капак и броня и една крива греда
                              Fast and Wild!!!

Коментар

Тцтц много гадно като стане така, дано да няма тежки последствия за човека и респективно за теб Аз съм на протеста! В неделя ще се разберем, дано да има ефект, но така и не разбрах, кой е първоисточника и дали ще има медии на събитието?
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X