ко става мутри . май не съм се вясвал у форума от седмица днеска с Ирфан се засякохме :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irfan написа:coolboby написа:"9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!"Така се говори във Фейса. Там ли сме???--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
да ми закопчеят грозния дебел задник ако искат! Никого няма да закопчеят,мен друго ме притеснява,че в крайна сметка нищо няма да се получи,като гледам как се чепкат къде да е протеста...Съжалявам,че съм като развален грамофон,но просто не може така-ОВЧИ МАНТАЛИТЕТ!!! Накрая като вали и сняг половината ще откажат,другата половина ще се разцепят кой къде и накрая-чепex.Мареа ТД100
Коментар
-
За тези, които сега включват компютрите си и не са в течение: Протестът е насрочен за 09 Март (вторник) от 16:00ч. в парк "Руски гробища". Знаем че няма да е удобно за доста от Вас да дойдат, затова молим да направите всичко възможно и да разпространявате информацията.Колеги това ми съобщиха за последно.. абе неделя на срещата ще се разбере.. за полигон не се знае, шото май щели да спестяват пари за Плевен и Хасково там дрифта го октривали...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Аз също съм там!Имам един въпрос към Митака и Стенли(който пръв отговори) ...Питам предварително ,да знам ще я бъде ли тая дето си я мисля или да се откажа...Значи намерих стъкло за фара(пукнато ми е сегашното) и искам да го сменя,а идея си нямам ще го направя ли като хората,затова няма да рискувам. Възможно ли е докарам колата по към края на месеца(понеже УЖ ще вземаме заплати тогава ) и да направите следните интервенции- смяна на въпросното стъкло на фара,и регулиране на предния капак с идеята да се затвори проклетата фуга между капака и калника най-сетне. Ако имам и достатъчно пари,ще видим и защо и кой ремък ми просвирва,но това последното ми е ясно че ще стане,въпроса ми е за другото дали е възможно-смяна на стъклото на фара и затваряне на гадната фугаex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Аз също съм там!Имам един въпрос към Митака и Стенли(който пръв отговори) ...Питам предварително ,да знам ще я бъде ли тая дето си я мисля или да се откажа...Значи намерих стъкло за фара(пукнато ми е сегашното) и искам да го сменя,а идея си нямам ще го направя ли като хората,затова няма да рискувам. Възможно ли е докарам колата по към края на месеца(понеже УЖ ще вземаме заплати тогава ) и да направите следните интервенции- смяна на въпросното стъкло на фара,и регулиране на предния капак с идеята да се затвори проклетата фуга между капака и калника най-сетне. Ако имам и достатъчно пари,ще видим и защо и кой ремък ми просвирва,но това последното ми е ясно че ще стане,въпроса ми е за другото дали е възможно-смяна на стъклото на фара и затваряне на гадната фугане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
the_biggy написа:fabregas написа:здраве желаем аз малко ва забравих а причината е че леко смачках кочинатане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Тцтц много гадно като стане така, дано да няма тежки последствия за човека и респективно за теб Аз съм на протеста! В неделя ще се разберем, дано да има ефект, но така и не разбрах, кой е първоисточника и дали ще има медии на събитието?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар