Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,пунтото ти зелено ли е на цвят?
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
      Колега,пунтото ти зелено ли е на цвят?
      Зелено е на Мимо
      s00rry написа:
      paralesa написа:
      [,най-голяма вероятност има да зачеш Буги,той горкия 20 стинки да има ще ги прекара през резервоаря
      хахахахахахахаххахахахаххаха
      да бе навсякъде е
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Значи него съм видял днес
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

paralesa написа:
          dimmX написа:
          Аз днес бях в Търново по работа и видях само 6 Марейки комбита и една седан.Не успях да им запомня номерата, едната беше Варненска, другите Търновски За сметка на това пък засякох Роската(soory) на пешеходната пред търговкси комплекс Славяни
          В последните няколко месеца мнооого се навъдиха А като купих моята не бяха толкова много То номерата какво да помниш,двама сме от форума -аз и Ирфан...брат ми тъй или инъче не пише и няма стикер,затова не го броя...има и една сив металик с лепенка на задния джама,ама чия е не знам Виждал съм я да спира на България 66,но май не е то форума...или поне не идва на срещи със сигурност Инъче освен Росен да крачи,най-голяма вероятност има да зачеш Буги,той горкия 20 стинки да има ще ги прекара през резервоаря
          тя моята е с много лепеки и шукар боя батка пък Буги как не си го видял чак се зачидих това е почти невъзможно :D опс пък и номера ми се помни лесно :D ВТ 0006 ВВ
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

http://vbox7.com/play:61390f20момчета и момичета помислете малко
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

то това ми заприлича,че е нарочно начин да се оттърве от вена си
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

е не де тя си е хубава защо да се оттърва от нея.

Коментар

d0b0 написа:
                  ДИМИТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ................... да са научиш каде са паркирва.... че цял ден Майка ми пази мястото и се радваи , че видях стикера за форома........... ще ше да има работа за Мимо.......
                  че мойта кола само по стикера ли се познава бре? хахахах. кво ся спрял съм за 20мин. голяма работа

Коментар

Абе мен ме видя Росен бе колеги... то стига ейй не казахте да пийм по едно кафе през седмицата ей тъй някой вечер..Момчета ей за пияните шофьори каде искат да влязат http://www.bnr.bg/sites/horizont/New...4-tarnovo.aspx
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Tornado написа:
                      coolboby написа:
                      Младенката засечен на Шипка. Минахме покрай теб с един ниско прелитащ сливенски самолет
                      А мен видяхте ли ме?
                      Ники, не съм сигурен дали беше ти. Ако сте поднасяли 2-ма венец между 11:00-11:30, значи си бил ти

Коментар

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...na-pytia.87088 дано нашия кмет не види това , че нищо чудно да го направи
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ЕТО ОЩЕ ЗА ДУПКИТЕ ИЗ НАШИЯ РОДЕН ГРАД http://www.dnesbg.com/index.php?page...sPage&id=12710
                          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

"9 МАРТ 16.00ч НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО НА КРЪСТОВИЩЕТО ЗА ЛЕДЕНИК!!!"Така се говори във Фейса. Там ли сме???

Коментар

V.Vencislavov написа:
                              Значи него съм видял днес
                              Къде си ме видял колега ??? Що не свиркаш ????

Коментар

http://www.facebook.com/pages/Veliko...05912544ето за който не я е видял групата!ДА там сме,макар докато не видя броя хора да не вярвам все още ...
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X