Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да там
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мда бе аз та видях и свирнах Колеги виште това............. http://veliko-tarnovo.net/novini/zap...-ulitsite.html
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

кърпене та кърпене , то така няма да станат работите.ще се изрони пак.то полагат асфалт и след има няма година две почват да копаят за газ за интернет за незнам си какво.... ми положи един асфалт когато вече всичко е свършило....тука на триъгълника как беше преди години , всичко асфалтираха , да ама ся пак хлопа предницата като си карам....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Звучи обещаващо , но да видим дали не е само за залъгване Някои улици трябва тотално да се изронят , както спомена Сашо да минат ВиК, газаджии и др. и да се сложи един хубав асвалт :D Да ама надали ще стане ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Звучи обещаващо , но да видим дали не е само за залъгване Някои улици трябва тотално да се изронят , както спомена Сашо да минат ВиК, газаджии и др. и да се сложи един хубав асвалт :D Да ама надали ще стане ...
            ще стане бе споко! Някой ден извън седмицата

Коментар

JacK`DanielS написа:
              RoMeO_156_GTA написа:
              ще стане бе споко! Някой ден извън седмицата
              сигурно се пада на 30ти февруари този ден

Коментар

the_biggy написа:
                Мда бе аз та видях и свирнах Колеги виште това............. http://veliko-tarnovo.net/novini/zap...-ulitsite.html
                кво да му гледам,пълна пародия,ама си обещах да не се занимавам,като видях,че робския манталитет няма да се промени Айде да ме убеди някой,че ще има файда като ги запълнят? В Европа,ако има проблемно място се прави ТАКА- когато не позволява времето,временно се минава с оная машина,дето набива камъчета,асфалт и смола,за да се закърпи,докато може да се работи...когато може,се изрязва и се полага нова настилка,а ако на определена улица има повече две три дупки се одира цялата и се прави! А как се прави при нас след като мупиха тая машина? Ами много просто,когато не позволява времето-временно запълват с КАЛ И КАМЪНИ!!! А цялостен ремонт правят правят именно с машината ползващи в чужбина за временно кърпене Минават,набиват камъчета и асфалт(при нас дори асфалт вече не се ползва,защо им е нужен,като може да го заменят със СМОЛА) и получената "емулсия" след два часа е втръдила напълно,а след два месеца пак дупки! Няма оправия,и няма да се стреснат,докато не скочи масово народа и не им покаже,че повече така не може...Ама нейсе,нито ще се организира нещо(слушай приказки за протести от СБА и инструктори и пълней) нито ще се промени нещо,старата песен на нов глас Ей затова ще ни тъпчат,с робски манталитет се раждаме,роби си умираме...а децата ни закърмени с робска кръв,как да се почувстват свободни и в правото си? Ей това всички ни го набиват в главите "бъди скромничък,тихичък и се прави на луд" е да но така всички ще продължават да ни тъпчат И да ни мажат очите с подобни нелепи писания НО НЕ МЕНЕ ТИЯ,Започвам да ги разбирам хората бягащи в чужбина А колко от вас повярваха на 1-че някакъв протест ще се организира и 2-че ще бъде извършен поне сносен ремонт(ако не качествен) на улиците?Аз не вярвам и знам,че макар и вие да не го вярвате,пак е ми кажете-няма смисъл,не се занимавай,нека е законно ,няма да има файдаАз вече го казах -Файдата не е да се промени положението с дупките,файдата е да се научим да си търсим открито правата,а не да лаем по форумите,че било фрапантно,но после пак да палим двигателите и да си трошим колите! Всички реват-редовия шофьор каращ задника си до работа,бакшишите,шофьорите на градския транспорт,автоинструкторите,фирмите чиято работа е свързана с автомобили,но никой не си мръдва пръста и чака нещо да се оправи. А то не се оправя,просто ни го набиват още повече и повече и ние се кефим на факта,че на "Вуте" му я влязло докрай,а не поглеждам,че и за нашия задник същото го чака,като приклчи с "Вуте" . Ето и един пример-колегата ми! Вчера се прибрал и разбрал,че е спукана гумата на Доблото...направил я при гумаджия и почнал да псува пътищата...ама ден преди това,когато видяхме един човец да сменя гума,вместо да му помогне,той го оруга (естествено само пред мен) че е бил некадърен,че имало две дупки на пътя и той уцелил едната!!! Че така мили ми колеги-нека пак четеме лъжи и им вярваме!
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Младенката засечен на Шипка. Минахме покрай теб с един ниско прелитащ сливенски самолет

Коментар

ДИМИТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ................... да са научиш каде са паркирва.... че цял ден Майка ми пази мястото и се радваи , че видях стикера за форома........... ще ше да има работа за Мимо.......
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                      ДИМИТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ................... да са научиш каде са паркирва.... че цял ден Майка ми пази мястото и се радваи , че видях стикера за форома........... ще ше да има работа за Мимо.......
                      Е каде съм спрял вее... спрях си точно на банката.. място бол.... а и кво бачка Мимо , че ще има работа за него
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

coolboby написа:
                        Младенката засечен на Шипка. Минахме покрай теб с един ниско прелитащ сливенски самолет
                        А мен видяхте ли ме?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз днес бях в Търново по работа и видях само 6 Марейки комбита и една седан.Не успях да им запомня номерата, едната беше Варненска, другите Търновски За сметка на това пък засякох Роската(soory) на пешеходната пред търговкси комплекс Славяни
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                            Аз днес бях в Търново по работа и видях само 6 Марейки комбита и една седан.Не успях да им запомня номерата, едната беше Варненска, другите Търновски За сметка на това пък засякох Роската(soory) на пешеходната пред търговкси комплекс Славяни
                            В последните няколко месеца мнооого се навъдиха А като купих моята не бяха толкова много То номерата какво да помниш,двама сме от форума -аз и Ирфан...брат ми тъй или инъче не пише и няма стикер,затова не го броя...има и една сив металик с лепенка на задния джама,ама чия е не знам Виждал съм я да спира на България 66,но май не е то форума...или поне не идва на срещи със сигурност Инъче освен Росен да крачи,най-голяма вероятност има да зачеш Буги,той горкия 20 стинки да има ще ги прекара през резервоаря
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                              [,най-голяма вероятност има да зачеш Буги,той горкия 20 стинки да има ще ги прекара през резервоаря
                              хахахахахахахаххахахахаххаха
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
                                аеХхаЕаЕХ Що не викна или замери с нещо :D :D :D

Коментар

Working...
                                X