Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А бе,ами Бойко Борисов и оня хамериканеца с очилата дето обещаха ,че ще довършат Качица до края на годината няма ли да ги закачаме.Ил те не са пипат?Според мен целият проблем идва от това,че правителството не дава пари да се довърши Качица.Ако го довършат горе долу нещата ще се оправят.На Пишмана,Триъгълника,Цветарска,Караминков,България и Габровски са си добре улиците.Другите дупки ще ги запълнят сигурно като се постопли.Аз викам да вървим пред областната управа там е проблема ни.Каквото е обещано е като завещано.Като са се изхвърляли ,сега да плащат.Според мен само ни използват да им свършим черната работа,като умишлено не дават пари на градовете на които кметовете не са от ГЕРБ.Представяте ли си да разкопаят Цариградско в София и да го зарежат?Той нашия премиер го играе само премиер на София,другите да го лапат.

Коментар

Абе и да каско,и да му пика,не ме е.е...толкова ми писна,че поне това мога да направя!!!Искаш ли гластност? Ще я направя,ще се обадя на някоя телевизия със сигнал,че колата на кмета е орисувана с лютеница и ще видим после няма ли да има шум по медиите и нама ли да има ефект. Писна ми разберете,служебното Добло беше добре,возеше стегнато,месец по-късно лопа цялото,не се търпи. Толкова ми е дошло до гуша,че всичко мога да направя,а с това мислене,което демострирате нищо няма да стане,така явно мислят всички....ами честито,робите в тая държава са в изобилие,не ми се обиждайте,но се замислете! Аз няма да кажа повече дума тук,искам само да знам коя му е проклетата кола и точния адрес!!!
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Не знам кой би се заел да помоли за позволение за протест и кой би информирал всички форуми.Пък относно медиите, бих могъл да направя нещо с Янтра ДНЕС.

Коментар

а за Катчица парите бяга зете на пред 11 милиона ..... ама явно не им стигнаха и сега се чудят коя фирма да осъдят ....ят Мее на данака ми 266 лева........... това човешко ли е? за к`во даваам маса пари..... за кое ............ ?
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Хайде ще се поинтересувам как се оформя уведомлението за протеста, избираме едно подходящо място и подходящо време и пускаме темата за набиране на учасници, ако се съберат хора и ще пуснем уведомлението в общината, аз мога да го направя не ме бърка, само трябва да има мин. 5 дена аванс преди самия протест, значи поне още 5 дена да се разгласява из форумите.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Митко каза, че щяло да има протест. Нека той пише и да обясни.

Коментар

coolboby написа:
                Митко каза, че щяло да има протест. Нека той пише и да обясни.
                той митко и той незнае чул бил от някъде ама не се знае кога и къде
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Пък един ми каза, че чул на пазара да казват, че Фиат не ставал

Коментар

Мчи прав е човека , че не става кат гледам колко секи са оплаква по срещи кво сменил как влизали скорости и т.н. нормално
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Менделеев, не ми беше това идеята. Няма нищо общо с Фиат

Коментар

това кой какво е сменил по колата си... проблема е че се хвалим много ако несе хвалиш няма да коментират че колата се е в бокса...аз мога да осигуря за протеста разни счупени части аз съм ЗА тази кауза!

Коментар

Кой Митко, че много ми се събраха на главата? И мен ме интересува, ако вече има уреден протест направо ще се включа. Фиат са си много добре, за модели от 95 г. малко от колите могат да се похвалят с такова състояние, пък и са си евтини по начало, направени са за масите, пластмаса навсякъде, слабо обезшумяване, това са им дефектите, всичко друго се чупи при всички други коли без изключения, когато една кола се поддържа тя се запазва, рядко еввтините коли са добре поддържани, не можеш да сравниш едно Волво, Сааб, Роувър, БМВ и М-с от високите класове коли в които са се возили костюмарите от работа и обратно, в много случаи се намират запазени и поддържани до всеки детайл автомобили, за разлика от коли като нашите Фиати, ръчкани яко от изнервени работнически класи хора, ползващи ги за бачкане и превозване на какво ли не.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

coolboby написа:
                            Пък един ми каза, че чул на пазара да казват, че Фиат не ставал
                            :D :D :D :D :D :D :D :D Класика :D :D :D :D :D :D :D :D :D Да чуеш нещо на пазара си е класика от татово време :D :D :D :D :D

Коментар

Абе Буги , ти ли ми свирна на светофарите Навсякъде си
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                Абе Буги , ти ли ми свирна на светофарите Навсякъде си
                                Кои светофари бе Теодоре.. ако е било до битака кадето са .. аз съм бил
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X