RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колега фиата първата кола ли ти ещото на ме не ми е и всички дрънчат или скърцат
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Стъни моя фиат като го взех пластмасите му не дрънкаха, 10 000км. по късно всичко е симфонияама то с тези дупки няма как, пък и на машала серията пластмасите са супер кухи и тънки и не са уплътнени изобщо.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
SilenceR написа:има с браво жтд да ... ама нещо не е писал скороИце а добре , успокоих сенезнам само Иво дали има карта, ама той зарежда на шел-а ... не го знам
:D az 6tot mn zarejdam i da popitam :DПисането на кирилица е задължително."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
всички сме така повярвай ми :D и ако някой каже друго- лъжеFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
stenli_m написа:колега фиата първата кола ли ти ещото на ме не ми е и всички дрънчат или скърцат
. От 6месеца съм с фиата - добра визия, но евтино изпълнение, и най добрия мотор от този клас. (лично мнение)
s00rry написа:колеги продавам жантетата че са ми малко незамен .. , ако има някой мераклия да свиркааРемонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
Абе маймуни,какво ще правим с тия дупки по пътищата? Взе да става вече нелепо,оня ден ги напълника с кал,вчера вече пак бяха се оровили...страшно е на места и почва много да ми писва. Дайте да правим нещо,да съберем тоз оня,алфаджиите,ей Биги познава маймуняци с бмв-та разни Може да съберем паплач и да блокираме за час центъра,какво ще кажете? Ако никой не се навие,поне ми кажете къде живее кмета,имам един два спрея,може да му спретна няколко надписа по колата да се постресне...ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар