Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    ЧБМ
    pipkata написа:
    Ще се радвам да го видя, дано ми остане време да дойда на срещите. Иначе някакви кординати на колегата мога ли да намеря ?
    а ти в кой квартал си Токувиж се окажеш комшия с някой от колегите
    На центъра срещу "Халите" съм, смирам колицата (сива Брава) или горе на паркинга или долу на "Стамболов"
    Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

А е мен няма начин да не си ме виждал, аз съм по-нагоре с едно бяло браво, спирам пред Свети Никола.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ето и комшия имаш от ФФБ какво по добро от това.поне ще те взема в неделите когато се счупи колата ти.
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
          поне ще те взема в неделите когато се счупи колата ти.
          Шшшшшт да не съм чул глей го как дърпа дявола за опашката.

Коментар

Аха, даже си мисля, че миналата неделя те мернах точно до църкавата, правеше нещо по колата , а може би я почиставаше.

Коментар

Аха или съм я чистел или съм разглабял отзад едната кора, че се беше разлепила тапицерията, ей много калпаво е направено между другото.

Коментар

Ммдааа едно от нещата които не ми харесват при фиатките е, че дрънчат пластмасите и колкото и да се мъчи човек да ги лепи и обезшумява файда няма. Иначе пък мотора ме кефи. Такъв ряз и тяга има че ...............

Коментар

колега фиата първата кола ли ти е щото на ме не ми е и всички дрънчат или скърцат
                  Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Стъни моя фиат като го взех пластмасите му не дрънкаха, 10 000км. по късно всичко е симфония ама то с тези дупки няма как, пък и на машала серията пластмасите са супер кухи и тънки и не са уплътнени изобщо.

Коментар

ибаааа тая бялата мареа мн върви бе голям звук извади , бях си смъкнал леко джама :P ако искате утре или сряда да направим едно кафе към 9-10 часа.... вечерта
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                        има с браво жтд да ... ама нещо не е писал скороИце а добре , успокоих се незнам само Иво дали има карта, ама той зарежда на шел-а ... не го знам
                        abe kakvi sa tezi karti za koi benzinostancii stavat :D az 6tot mn zarejdam i da popitam :DПисането на кирилица е задължително."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

всички сме така повярвай ми :D и ако някой каже друго- лъже
                          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

колеги продавам жантетата че са ми малко незамен .. , ако има някой мераклия да свиркаа
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

stenli_m написа:
                              колега фиата първата кола ли ти е щото на ме не ми е и всички дрънчат или скърцат
                              Не ми е първата. Започнах с Московец Алеко след това минах на Астричка 1.6ми от която бях адски доволвн 5години , но много бързо я изяде ряъждата . От 6месеца съм с фиата - добра визия, но евтино изпълнение, и най добрия мотор от този клас. (лично мнение)
                              s00rry написа:
                              колеги продавам жантетата че са ми малко незамен .. , ако има някой мераклия да свиркаа
                              Колега, може ли снимки ?

Коментар

Абе маймуни,какво ще правим с тия дупки по пътищата? Взе да става вече нелепо,оня ден ги напълника с кал,вчера вече пак бяха се оровили...страшно е на места и почва много да ми писва. Дайте да правим нещо,да съберем тоз оня,алфаджиите,ей Биги познава маймуняци с бмв-та разни Може да съберем паплач и да блокираме за час центъра,какво ще кажете? Ако никой не се навие,поне ми кажете къде живее кмета,имам един два спрея,може да му спретна няколко надписа по колата да се постресне...
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X