Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    мерси отново за услугата ... а ти какво стана , ходи ли до тоя пич пак ... болтовете , капачките ?утре предлагам 15 часа на стадиона... на полигон нещо не ми се ходи
    абе сашо забрайх той като дойде до вкащи аз спях кожения салон за мареята го дава за 200лв уникална цена чак се замислям
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

ами ще го мислим някак си , може да отскочим тия дни , докато имам газ .... айде утре ще го мислим :D
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

айде нерези утре 15ч. на стадиона ! на полигона неми се ходи! Утре ще имаме и нов участник тряаа го посрешнем както подобава

Коментар

надявам се тази неделя да не е като предната и да се саберем повече коли а за полигона аз може да дойда Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

абре на доблото,какви са му крушките? H1 ли са и те или не са...че ми е изгоряла дясната за късите и чакам да ме глобят за неизправни светлини някъде
            надявам се тази неделя да не е като предната и да се саберем повече коли а за полигона аз може да дойда
            споко,тоя път ще има маймуни повечко
            ex.Мареа ТД100

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
              надявам се тази неделя да не е като предната и да се саберем повече коли а за полигона аз може да дойда Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
              Наско я ми остави някъв твой номер нещо.. или skype...Да се разберем с тебе, щото др май няма да има
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

братле gsm 0883489732 а скайпа ми е Atanas_v.tyrnovo

Коментар

ти що не спиш по това време е ?

Коментар

Емиии аз лягам късно ихихи айдеее днеска е яко времето казвайте кой ще идва горе.. който иска 13 4аса на Петрола..
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

15ч на стадиона...Боби,ако получиш карти,остави ми две,че тия хиени всичко ми взеха и за брат ми не остана
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Какво стана бе Роска

Коментар

кво е станало

Коментар

SilenceR написа:
                            кво е станало
                            идваха да му оглеждат колата на Росен...ама май не им се е купувало,а им се е карало само Ей маймуняци,някой да запази една карта за Сашо,че ще ви избия,забравих за него Саше,като имаш възможност ще ми направиш ли някой друг стикер ...че моя се пообелил и ми трябва един за вън и два за вътре...брат ми ми изяде дроба ,искал "лепенка"
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

ми нещо явно не му ареса .., возела мн твърдо ем шанс
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

спокойно бе аз карта на форума имам , 2 ст на литър , нали Илко като идва един път зимата и раздава.... а до стикерите имам в багажника тей че на някоя среща ще ти дам

Коментар

Working...
                                X