Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боби сега тези карти още ли трупат отстъпка за форума, защото на мен ми трупат по 5ст./л. а преди беше по 3. Дай ще взема да радаваме, от имане глава не боли.А Ирфане далавера ли чух, дай и аз да се включим у келепира, кво ще правим мога на нося вар, киреч, чакъл, мога да копая с права лопата, с крива
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

имат бонус пак за форума,доколкото знам ...Аз също взех малко карти за раздаване,тъй,че има...В неделя за кафета не знам време ще има ли,но поне като се събираме ще намина да ви оставя квото имам да си ги развате Да не излъжа,но май 20-25 парчета имам още
      ex.Мареа ТД100

Коментар

ОО супер супер.. че мен ми трябват към 2-3 карти За утре нещо полигони кафета.. ала бала.. казвайте ..Ирфане, Митак , РОсен , Боби.?? Наскоооооооооооооооо каде си бе сине майчин
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

брат ми таман ей ся взе линейката , на някво село ще пият там и утре дано по навреме си дойде и аз ще съм на линия.а сега и аз да се похваля ...
          Прикачени файлове
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

много добри бе от къде ги купи момчета престъплението се наказва от закона
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Е а честито да си ги караш със здраве!
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

мерси мерси , само боя искат ...

Коментар

айде като сте почнали да се фалите .. днеска и аз да не остана по назад :P
                  Прикачени файлове
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    айде като сте почнали да се фалите .. днеска и аз да не остана по назад :P
                    на тия фарове ся им трябва ксенон!

Коментар

на тая кола и трябва купувач :D :D

Коментар

Предлагам , който иска утре 1 4аса на Петрола, че да варим на полигона.. а кажете за главната сбирка час .. 3-4 часа...
                        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

3ч .. ! :P

Коментар

роска мн и ходят на колата пък сашето вече ще стъпва на високо обут в хубави гуми сега само цвят да се измисли трябва .айде честито и на двамата
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

мерси отново за услугата ... а ти какво стана , ходи ли до тоя пич пак ... болтовете , капачките ?утре предлагам 15 часа на стадиона... на полигон нещо не ми се ходи

Коментар

ей брат , забрахме една капачка на седалката... , ай ако ходиш до там да я вземеш капачката за под ръяната която скрива видията една малка и кръгла ..

Коментар

Working...
                                X