Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми вече е стара те тия се подиграват с хората аз да не съм роб на някви комплексари
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Ирфане,твойта мареа все пред мармарлийска 20 я засичам,да не си ми комшия?
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Ирфане дай да видя твоя човек с мареата на части, искам антена днес гледах като твоята, ама беше 8 кинта и изглежда много хилавичка. А трябва ми и централата за еърбега, ама трябва да го видим твоя човек колко пари ще иска, щото аз съм социално невъзможен...
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

paralesa написа:
          Ирфане,твойта мареа все пред мармарлийска 20 я засичам,да не си ми комшия?
          ами сигурно то колата като я няма значи е на ремонт а тя май започна да стои повече в сервиза отколкото пред блока.
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Днеска , счупиха рекорда... 5ма ми се обадиха за Двигателя.... явноо става топлоооо и искат да стават реЙсари...ХахХхахахАхххаха
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

абе брат те и по 10 да се обаждат .. файда уокл .. .. нали е още в гаражя ...
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

днеска Тедо забелязан пред Медицинския
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  Аз всеки ден почти спирам там , чак сега ме засякохте На лекции Росен засечен в Органза
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ице и с мареата ли ги правиш такива движение , както с доблото ? :P
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Абе някой има ли резервно огледало от Пунто .. че при мен една основа се счупи там и няма с ко да я залепя .. с кво ли не пробвах.. направо ще умра вече от нерви ..
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

върви на някой морга ба ... за десетина лв и айдеее ... не би трябвало да е повече , дедазнам...Ирфане батка какво стана с това дето те питах на лично ...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          uBoy написа:
                          Аз всеки ден почти спирам там , чак сега ме засякохте На лекции Росен засечен в Органза
                          то на роската там му е втори дом чак му завиждам от къде тази енергия бре зобаш ли се с нещо бе роска

Коментар

хахь октаново гориво само Д:
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Глей го пък тоя, заради такива като тебе шейховете вдигат цените та да не можем да си караме колите, ще се зоба с бенз Днес установих, че адаша праслан бачка на ЕКО, абе тая седмица много тихалък у наща тема, никой нищо не казва.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

SilenceR написа:
                                ице и с мареата ли ги правиш такива движение , както с доблото ? :P
                                Да си призная ли-НЕ Колегата дето беше с мен му се изправи косъма...виждал ме е да го правя,но обикновено като размионавам някоя служебна кола наша и го очаква,но сега не очакваше и го зърнах как с крака търси спирачките )))))))))))
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X