ей тоя следобед ми извади нервите туй централно заключване и по точно за багажника.... от сума си време неще да заключва/отключва багажника от централното.само директно в ключалката с ключа.викам днес ще разглобя това онова да го смажа там механизъмчетата.бяха бая прашасали , клеясали ... раздвижиха се и даже успяваше и да заключи от централното , ама като дам да отключва , неще.... майче да сменям самата машинка ....а друго ей ся ми направи впечатление , като карах от гаража към вкъщи че ми премигна тая лампа дето е под лампата за ръчната, и понеже не я знам за кво предупреждава тая лампа кажете .....качеството е кофти ама толкоз може телефона ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Саше и аз бях така с Темпрата за багажника.. относно лампата.. земи направи по- хубава снимка... или да мина утре ако си на работа.. да я видя и щи кажа А днеска на полигона беше баси кахъра... вятър да си ебе.. на срещата очаквахме Боби.. но явно е спал.. Нищо се пак са видяхме с повечетоMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
paralesa написа:от два стола на земята имах друго предвид "братле" -на полигони не ходя-вариант едно за мен отпада,пари нямам за храна,камо ли за кафета-вариант втори(16ч) също отпада Ето затова не мога да дойда,дано сега е станало ясно,че съм разбрал и за полигона и за стадионаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
SilenceR написа:лампата той Тедо ми каза за какво е , вече разбрах.-течност за спирачки ... и забелязвам като се мамъкна в по остър завой и премигва някво....не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
голям тефтер бе аз дали имам такъв трябва да си направяFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Ице джанти не съм взел , защо мислиш че съм взел... :D тая седмица дано петък да дадат кинтите , а не понеделник и ще съм на линия , сега немам газ няма и бензин , а и с тия спирачки нещо не ме кефи как спира ... тряя пак да навестявам нашите момчета от сервизаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Ице джанти не съм взел , защо мислиш че съм взел... :D тая седмица дано петък да дадат кинтите , а не понеделник и ще съм на линия , сега немам газ няма и бензин , а и с тия спирачки нещо не ме кефи как спира ... тряя пак да навестявам нашите момчета от сервизаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колееегии колегиии ей такава кола кога ще си вкарраме и ние в гаража... http://vbox7.com/play:456be45f Баджанак как е новата работа... ша я бъде лиMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар